Искам да благодаря на всички журналисти, които гласуваха за мен,

...
Искам да благодаря на всички журналисти, които гласуваха за мен,
Коментари Харесай

Везнеков: Спортист на годината е сбъдната мечта

„ Искам да благодаря на всички публицисти, които гласоподаваха за мен, както и на хората, които ме поддържаха. „ Спортист на годината “ е едно огромно самопризнание, една сбъдната фантазия, която ме кара да работя още по-здраво, с цел да оправдая всички тези упования на хората, които имат вяра в мен. “

Това сподели баскетболният ни национал Александър Везенков, откакто за втори следващ път бе определен за „ Спортист на годината “ в България.

Той сграбчи наградата за 2023-а, защото получи 1 009 точки от българските спортни публицисти, а беше избран и за „ Спортист на годината “ от почитателите.

През предходната година Везенков стана MVP на постоянния сезон на Евролигата, а по-късно стигна и до НБА, откакто подписа контракт със Сакраменто Кингс.

„ Искам да благодаря на моето семейство, постоянно са до мен в най-тежките, в най-хубавите моменти. 2023 година за мен беше една неповторима година с доста триумфи, с доста трофеи, в персонален аспект и се надявам 2024 година да е още по-успешна и най-много с доста здраве и шанс “, съобщи Везенков в особено видеообръщение.

„ Искам да благопожелавам на всички спортисти, които попаднаха в 10-ката, доста здраве, шанс, доста триумфи през новата година. Нека новата година да бъде доста сполучлива за българския спорт ”, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР