ЦСКА 1948 представи официално новия си треньор Николай Панайотов. 28-годишният

...
ЦСКА 1948 представи официално новия си треньор Николай Панайотов. 28-годишният
Коментари Харесай

Новият треньор на ЦСКА 1948: Обичам атакуващия футбол

ЦСКА 1948 показа публично новия си треньор Николай Панайотов. 28-годишният експерт приказва семейството на Етър от шестия кръг на efbet Лига, обявявайки, че с оглед раздялата с Атанас Рибарски, той идва на помощ.

Панайотов благодари на управлението за доверието и дефинира играчите на отбора за „ много качествени “. Той заяви, че сега с „ алените “ от Бистрица не упражняват единствено двама играчи – Джонатан Перейра и Евгений Сердюк, които са с дълготрайни травми.

„ Радвам се, че имам опцията да повеждам тима на ЦСКА и благодаря за доверието на управление “, бяха първите думи на Панайотов като нов старши треньор на отбора.

„ В съблекалнята на тима има много качествени футболисти. Смятам, че всеки един треньор, който работи с тях, желае и му се желае тимът да се показва по най-хубавия метод. Аз се отзовах в помощ на клуба. За мен е чест да работя и до момента в който имат потребност от мен, аз ще съм отсреща “, съобщи той във връзка новия си пост.

Панайотов приказва и за задачите, които слага пред тима: „ На първо време тимът да се показа по най-хубавия метод в идния мач с Етър “.

„ Трудно може да се каже дали са привикнали. Ситуацията е нова както за тях, по този начин и за мен. Опитваме се да има въодушевление в съблекалнята, да се сработим с момчетата и да реализираме добър резултат “, сподели той за първите си дни в тима.

„ Нямам нужния опит, само че естествено, че всеки треньор си има цели. С времето ще се покаже дали ще може да ги осъществим. В момента има единствено с двама трайно контузени – Джонатан и Жека (б.р. Евгений Сердюк). Като цяло, останалите момчета са в положително положение и са подготвени за идващия мач “.

Относно играчите, с които разполага, Панайотов съобщи: „ С оглед на футболистите, с които разполагаме, мисля, че е наложително да се играе атакуващ футбол. Аз съм последовател на този вид футбол и се надявам, че с времето момчетата да си повярват, че могат, тъй като момчетата имат капацитет да играят подобен вид футбол. С оглед на обстановката в клуба, аз пристигам на помощ. Опитвам да приказвам с футболистите, с цел да намерим най-хубавото решение за тях, по какъв начин да се почувстват по-добре и най-важното да съумеят да излязат мобилизирани за идващия мач. Не мога да давам оценки за представянето на сътрудници, най-малкото на предните треньори, които са били преди мен “, приключи новият треньор на ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР