Цитрусовите плодове са не само източник на енергия и на

...
Цитрусовите плодове са не само източник на енергия и на
Коментари Харесай

Цитрусите са източник на полова мощ

Цитрусовите плодове са освен източник на сила и на здраве, само че също по този начин и на полова мощност. Портокалите, лимоните, лаймът, грейпфрутът, помелото, мандарините са богати на субстанции, потребни за потентността.

Цитрусовите плодове от епохи са известни измежду доста нации като средство за повишение на мъжката полова мощност. Самият мирис на цитрусовите плодове работи възбуждащо на мъжа, тъй като излъчва прохлада, само че същинската мощ на тези плодове е в наличието им на витамин С и фолиева киселина.

В антична Индия преди любовната нощ дамата е трябвало да сервира на обичания поднос с нарязани цитрусови плодове. Тя е трябвало да поставя парченцата разнообразни плодове в устата на колегата си.

 Либидо

Освен че подаряват мъжа с полова мощност, цитрусовите плодове прелестно ароматизират устата, което дава опция за сочни целувки.

Когато мъжът не се представял като доста деен ухажор, дамите в антична Индия слагали настъргана кора от цитрусови плодове в напитките му и в ястията, които му поднасяли.

Ако сътрудникът ви не харесва изключително доста плодовете, добавяйте цитрусов сок в сладкишите, които му печете, или му сервирайте салати с обилие от лимонен сок. Редовната консумация на сок от цитрусови плодове също е доста потребна за потентността.

 Сок от цитрусови плодове

Настърганата кора от цитрусови плодове е доста добър вид на прибавяне на потребни субстанции в менюто на мъжа. Можете да настържете кората, да я изсушите добре и да я съхранявате в затворен съд. Но прясно настърганата кора прави доста повече работа.

Освен че се отразява доста добре на либидото, потреблението на цитрусови плодове работи доста добре и върху качеството на сперматозоидите.

Съдържащите се в цитрусовите плодове витамин С и фолиева киселина са от огромно значение за построяването на здрави и мощни кафези.

Организмите на мъжете, които не употребяват постоянно цитрусови плодове, основават сперматозоиди, които са с към 20 % по-слаба жизненост, в сравнение с тези, които употребяват киселите ароматни плодове постоянно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР