Церемонията за награждаването на отличените ученици и училища в състезанието

...
Церемонията за награждаването на отличените ученици и училища в състезанието
Коментари Харесай

Отличените ученици в състезанието по английски език за втори клас „We love English“ ще бъдат наградени във вторник

Церемонията за награждаването на отличените възпитаници и учебни заведения в надпреварата по британски език за втори клас “We love English “ 2022 година, ще се организира на 26-ти април от 16.00 часа на открита сцена „ Охлюва “.

В надпреварата взеха присъединяване 463 възпитаници от 21 учебни заведения от Община Бургас.

Класираните участници на призовите места ще бъдат отличени с награден фонд от страна на Община Бургас. Участниците с оптимален брой точки получават грамота за първо място и еднократна финансова премия. Това са Георги Костадинов от СУ „Йордан Йовков“, Симеон Маринов от ОУ „Пейо К. Яворов“ и Мартин Костов от ОУ „Георги Бенковски“.

Общо 21 възпитаници са класирани преди всичко и ще бъдат наградени с грамота, златен орден и присъединяване в седемдневен летен езиков лагер. 24 възпитаници са класирани на второ място и ще получат грамота, сребърен орден и право на присъединяване в летен натоварен езиков курс. На трето място са класирани 25 от участниците и те ще получат грамота, бронзов орден и право на присъединяване в летен езиков курс. 15 възпитаници получават поощрителна премия и грамота, а всички участници в надпреварата ще получат грамоти за присъединяване.

В отборното класиране за най-хубави резултати преди всичко са Нов български университет „Михаил Лъкатник“ и ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до Карлово. На второ място са класирани ОУ „Васил Априлов“ и ОУ „Братя Миладинови“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до Котел и Жеравна.

На трето място са класирани ОУ “П. Р. Славейков “ и ОУ „Любен Каравелов“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до градовете Созопол и Несебър. Купата за най-масово присъединяване се присъжда на СУ „Константин Петканов“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР