Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) обявиха първия

...
Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) обявиха първия
Коментари Харесай

Първият случай на Omicron е потвърден в САЩ

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) оповестиха първия случай на Omicron вид на Covid-19 в Съединени американски щати, открит в Калифорния, оповестява RT.
Отделите по публично здраве в Сан Франциско потвърдиха скорошния случай, който беше разгласен в сряда. Въпросното лице сега е под карантина и неотдавна е пътувало до Южна Африка, като се е върнало на 22 ноември.

Неидентифицираното лице с доказан случай на вид Omicron е било изцяло имунизирано, съгласно здравните чиновници и е проявявало „ леки признаци “. Длъжностни лица са се свързали с близки контакти и всички проби са негативни.

Здравният консултант на Белия дом доктор. Антъни Фаучи сподели в понеделник, че лицето е дало позитивна проба на 29 ноември, една седмица откакто се завърнаха от Южна Африка.

Все още доста не се знае за неотдавна открития вид на Omicron, само че нациите реагираха бързо с ограничавания за пътешестване в Южна Африка и други места, където е открит разновидността. Съединени американски щати неотдавна оповестиха ограничавания за пътешестване в Южна Африка, както и няколко други народи в Африка в отговор на разновидността.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР