Цената включва едновременно и цената на електроенергията и мрежовите услуги.

...
Цената включва едновременно и цената на електроенергията и мрежовите услуги.
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Точно С Колко Скачат Парното И Токът!

Цената включва по едно и също време и цената на електрическата енергия и мрежовите услуги. Увеличението за крайните консуматори на природен газ ще бъде в границите на 6.5%.

Междувременно пред постройката на КЕВР тече митинг против решенията на енергийния регулатор. Представители от Изпълнителното бюро на Софийската градска организация на БСП-София и поданици на столицатанегодуват пред постройката на Комисията за енергийно и водно контролиране в София.

Припомняме, на последното разискване на цените на тока и парното в КЕВР цивилен сдружения желаеха от ръководителя на държавния регулатор Иван Иванов да насрочи изключително съвещание на комисията. Това се случи откакто стана ясно с какъв брой ще нарастне цената на природния газ. Иванов обаче отхвърли с мотив, че комисията не може да дефинира цени на доставка на границата на страната, написа нюз.бг.

Така упованията за повишаване на тока бяха с към 2-3%, само че преди да е ясно нарастването на цената на природния газ. Енергийните сдружения желаеха скок сред 5 и 16 на 100.

Припомняме, че в края на юни стана ясно, че 10.81% ще е нарастването, което КЕВР дефинира за цената на природния газ на " Булгаргаз ". От сдружението желаеха 18% нарастване. Шефът на държавната комисия Иван Иванов увери пред медиите, че комисията употребява всеки един механизъм, с който да отбрани публичния интерес и ползите на бизнеса. По-рано от Българска социалистическа партия желаеха оставката на шефа на КЕВР. По думите на Корнелия Нинова договорката за ЧЕЗ е тъмна и подмолна от началото до края.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР