„Целта ни е само победа. Единствената партия, която има възможностите

...
„Целта ни е само победа. Единствената партия, която има възможностите
Коментари Харесай

Петър Кънев: Разпиляването на гласове е безсмислено и вредно

„ Целта ни е единствено победа. Единствената партия, която има опциите да измести ГЕРБ от властта е Българска социалистическа партия. И всякакво прахосване на гласове е безусловно безсмислено и нездравословно за България. България има потребност рестарт. След 12 години ръководство на една политическа мощ, която се срасна тотално с властта, страната ни не може да продължи напред. “

Това разгласи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за 2-ри МИР Бургас Петър Кънев, представен от Епицентър.бг при откриването на осведомителната партийна шатра до Часовника, с което социалистите дават обичайно началото на предизборната си акция.

На второ място в листата в алените е професорът по обществено ръководство Юлия Йоргова–Форд, а третата позиция заема юристът и сегашен депутат Тодоров Байчев. Андреана Премянова-Янкова е четвъртият претендент в листата на Българска социалистическа партия за Бургас.

„ В идващите дни ни следва една доста комплицирана, забавна и деликатна акция по отношение на пандемията. Уверен съм, че успеха ще бъде наша “, добави Кънев.

„ Влизам в листата на Българска социалистическа партия, тъй като съм член на партията в последните 33 години. Вярвам в нейната резистентност. Влизам и тъй като виждам бъдещето на България в образованието и науката. Кадрите за науката, а и за всички области, се основават в образованието. За мен е неприемливо през днешния ден да приказваме за липса на базова просветеност. Можещите и знаещите са тези, които ще създадат живота на хората в България по-добър “, сподели от своя страна проф. Юлия Йоргова-Форд.

„ Благодаря за доверието, което ми беше гласувано с включването ми в листата от гражданската квота. Смятам, че би трябвало да създадем всичко допустимо да задържим децата си тук. Нижни са ни положителни решение, с цел да преодолеем тежката демографска рецесия, в която се намираме сега “, добави и Андреана Премянова.

„ Заставаме с открити лица пред нашите гласоподаватели. На 4 април сме изправени пред избор, който ни дава неповторим късмет – късмет България да престане да бъде на последно място по приходи в Европейски Съюз и преди всичко по смъртност, късмет България да престане да бъде последна по качество на опазването на здравето и преди всичко по брой необразовани на глава от популацията. На всички ни омръзна парите на ръководещите, скрити по нощните шкафчета. Бургазлии могат да ни употребяват като оръжие против корупцията “, сподели и Тодор Байчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР