Целта на терористите е постигната, а именно да има масова

...
Целта на терористите е постигната, а именно да има масова
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров обясни защо и България вече е цел на терористите!

Целта на терористите е реализирана, а точно да има всеобща неуравновесеност, която да вземе жертви. Това сподели някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Кирчо Киров в ефира на bTV. Думите му са във връзка суматохата в Торино, при която пострадаха 1500 индивида. „ Ние продължаваме да се борим със следствията без да сме подхванали ограничения ориентирани към очистване на аргументите, които пораждат тези феномени. Трябва да се затегнат ограниченията за сигурност, изключително в киберпространството. Тук още веднъж стигаме до въпроса кое е по-важно свободата или сигурността.

Мерките за сигурност би трябвало да са в интерес на свободата на обществото “, акцентира той. „ Видно е от последните терористични офанзиви е, че тези лица са попадали в полезрението на английските секрети служби. Те работят по наблюдението на към 20 000 индивида.

Този мащаб на работа е голям и не е допустимо да се прави дейно. Тук разследващата активност е най-ефективна. Човешкият фактор е доста значим. За страдание специфичните служби вървят крачка след терористите. Това би трябвало да е политика на страните, където се зараждат тези проблеми и интеграция на тези хора от гетата в обществото “, съобщи ген. Киров.

По думите му унищожаването на ИДИЛ е невероятно. „ Тази конструкция съществува във типа на тази страна, има своите симпатизанти и съидейници в целия свят “. „ Със сигурност ограниченията за сигурност ще се засилят във Англия.

Най-важна е координацията сред страните “. По думите му България, сякаш остава едно относително умерено местенце, само че това не трябва да ни успокоява. Като член на НАТО ние сме евентуална цел. Предстоящото председателство също ни прави цел на терористите. Силите на за сигурност ще имат доста тежка работа, само че би трябвало да се оправим.

Тревожни обстоятелства са, че силовите структури имат недокомплект, а би трябвало да се трансфорат в главен приоритет на страната “, прикани специалистът. Ген. Кирчо Киров разяснява и изолирането на Катар. Според него това ще докара до една нова точка на напрежение в Средноизточния район. „ Очертават се две крила на влияние - Саудитска Арабия и Иран.

Сделката със Съединени американски щати и Саудитска Арабия също ускорява спора в района. Зад Иран ще застане Русия, както нормално. Превъоръжаването на Близкия Изток се трансформира в огромна каца с барут “, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР