Целта на кампанията „Магазинчето на квартала“ е да подпомогне малки

...
Целта на кампанията „Магазинчето на квартала“ е да подпомогне малки
Коментари Харесай

Кока-Кола инвестира над 100 000 лв. в малкия бизнес у нас

Целта на акцията „ Магазинчето на квартала “ е да подкрепи дребни квартални търговски обекти в оправянето им с компликациите сега
Системата на Кока-Кола в България започва самодейност, с която цели да поддържа дребните търговци в страната в оправянето им с икономическите последици от пандемията COVID-19.

Първият стадий на акцията „ Магазинчето на квартала “ ще обхване над 500 селектирани дребни търговски обекта в цялата страна - те ще получат инвестиция под формата на нужен инвентар, който ще им помогне да развият и облагородят бизнеса си. По този метод търговците ще бъдат подкрепени да задържат старите си клиенти и да привлекат нови, макар усложненията и икономическите последици от разпространяването на COVID-19 в страната. В идващите няколко месеца комерсиалните представители на Кока-Кола ХБК ще поддържат притежателите на дребни магазини с експертизата и знанията си, насъбрани в професионалния им опит, за това по какъв начин да създадат обектите по-привлекателни за потребителите от кварталите, в които се намират.

По-късно тази година следва и вторият стадий на „ Магазинчето на квартала “, в който още 1 000 търговски обекта ще станат част от акцията.

Наред с сигурността и здравето на чиновниците, главен приоритет на фирмите в Системата на Кока-Кола в България е подпомагането на локалните общности и клиентите, с които работи и за които е дълготраен и приближен бизнес сътрудник. В основата на новата акция са залегнали полезностите, върху които Кока-Кола към този момент 55 години гради бизнеса си в България – качество, професионализъм, отговорност и доверие.

Кампанията „ Магазинчето на квартала “ е част от напъните на Системата на Кока-Кола в България за поддръжка на локалните общности в оправянето с следствията от пандемията COVID-19. В рамките на тази поддръжка към този момент бяха дарени над 140 000 л. безалкохолни питиета и вода на медицинските служащи на първа линия в 26 лечебни заведения в страната и 330 възрастни хора посредством Социалния патронаж в Костинброд и Банкя, а с помощта на партньорството с верига магазини „ Фантастико “, Столична община и други компании, обществено слаби семейства получиха 330 топли обяда. От средата на април над 270 предплатени рекламни пространства в страната бяха предоставени на Българския червен кръст за дарителската им акция „ Заедно против COVID-19 “.

Фондация Кока-Кола поддържа самодейността „ Обединена против COVID-19 “, която все още е набрала над 1 000 000 лв. за битка с следствията от епидемията върху най-уязвимите групи в страната. Заедно с самодейността „ Магазинчето на квартала “, до този миг Системата на Кока-Кола в България е съдействала с над 724 000 лв. в поддръжката на общността в България и на най-засегнатите от пандемията.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР