Целогодишният и високоплатен туризъм е един от основните приоритети за

...
Целогодишният и високоплатен туризъм е един от основните приоритети за
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Целогодишният и високоплатен туризъм трябва да е приоритет за България

Целогодишният и високоплатен туризъм е един от главните цели за Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие). Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев при представянето на листата с претенденти за народни представители за област Хасково.

" Туризмът е един от главните цели за Политическа партия МИР. Тук приказваме за високоплатен и целогодишен туризъм. България има неповторими дадености и тя би трябвало да ги употребява. Нашите специалисти пресметнаха, че близо 70% от приходите в Брутният вътрешен продукт на страната може да бъдат напълно от туризъм. Тук приказваме за морски, планински туризъм, както и за водолечение. Хасково има уникалн дадености в това отношение. Никой не обръща внимание на обстоятелството, че страната ни е на второ място в света по благосъстояние на минерални извори. Такива неповторими дадености не се употребяват дейно ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев. Тук не приказваме единствено за това България да бъде Швейцария на Балканите, а за земен парадайс - както се пее и в нашия химн ", добави още Симеон Славчев.

Водач на листата на Политическа партия МИР в Хасково е адв. Недялка Маркова. Тя работи като юрист по наказателни каузи в адвокатска гилдия в Хасково. Наградена е от " Национални награди за правораздаване " през 2019 година за " Дело номер 1 на България " за една от най-скандалните обири през миналото десетилетие - фиш с голяма облага от тотото е откраднат от законния му притежател - момче, останало без родители.

На второ място в листата е доктор Светла Петрова, която е чиновник в Агенцията по сигурност на храните в Хасково и дава отговор за ветеринарния надзор. Пламен Тодоров е на трето място в листата на Политическа партия МИР, той е началник на профилиран сервиз и е един от водещите специалисти в областта на сигурността. Завършил е " противопоставяне на престъпността " в академията на Министерство на вътрешните работи и е квалифициран инженер от ХТМУ - София. Брокерът Мирослав Влашев е на четвърто място в листата, а строителният бизнесмен Валентин Желязков е на пето място.

" Ще се работи за развиването на хранително-вкусовата индустрия в района, както и за развиването на зеленчукопроизводството. Ще спрем унищожаването на земеделските зони в региона и ще разработим система за отбрана на животните, флората и фауната. Един от огромните проблеми в Хасково е насилието върху бездомни животни и това също е един от главните ми цели. Ще допринесем за построяването на едно ново общество, което популацията заслужава ", съобщи адв. Недялка Маркова.

Симеон Славчев сподели, че в листите на Политическа партия МИР са единствено специалисти в съответни области, а не професионални политици и това отличава партията от всичи останали политически сили в България. " Основна цел на Политическа партия МИР е да стане парламентарно-представена партия, само че за нас политиката не е самоцел, а средство за решаването на проблемите на хората ", съобщи още водачът на Политическа партия МИР.

Селското стопанство е другият главен приоритет за Политическа партия МИР. " България има огромни обичаи в селското стопанство и главната цел на Политическа партия МИР е да бъдат възобновени пазарите на Изток, които имат извънредно богат експортен капацитет ", посочи още ръководителят на Политическа партия МИР.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Въвеждането на еврото би трябвало да стане единствено след референдум Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Въвеждането на еврото би трябвало да стане единствено след референдум
Въвеждането на еврото в България би трябвало да стане единствено след провеждането на референдум. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР (Морал, Иници...

Той съобщи, че развиването на превоза, инфраструктурата и логистиката е другият главен приоритет в предизборната стратегия на Политическа партия МИР. " Пътят на коприната минава през България и това би трябвало да се употребява в стопански проект. Това ще способства за привличането на вложителите и за откриването на нови работни места ", съобщи Симеон Славчев. Той добави, че развиването на високите технологии и чистите производства са четвъртият главен приоритет на Политическа партия МИР.

" Хасково има неповторими дадености за развиването на всички тези сфери - както в туризма, по този начин и в селското стопанство и земеделието. А позицията на региона е основна за превоза, инфраструктурата и логистиката ", съобщи Симеон Славчев.

Той показа и концепцията на партията за въвеждането на социално-пазарното стопанство, по известно и като немски стопански модел, направило страната икономическо и индустриално знамение в Европа и света. " Това е немският модел, който дава опция за осъществяване на икономическо и индустриално развиване, само че и обществена независимост на всеки един обособен човек. Този модел от една страна съчетава свободата на пазарите и бизнеса, а въпреки това справедливото систематизиране на прогресивното данъчно облагане на налозите, които идват от бизнеса в следните сфери - обучение, опазване на здравето и сигурност. Моделът е неповторим, защото дава цялостната независимост на бизнеса с цялостната поддръжка на страната и дава страхотни стопански индикатори ", съобщи Симеон Славчев.

Той посочи, че другата съществена цел на партията е да спре подмяната в България. " Някои политически партии и обединения, взели участие в ръководството на страната като съдружен сътрудник на Бойко Борисов, се оповестиха за партиите на смяната, само че те в действителност са партиите на подмяната. Ние водим положителна акция, не атакуваме нашите съперници на персонална основа, само че сме длъжни да кажем истината. Нашата съществена цел е да спрем подмяната ", съобщи Симеон Славчев. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР