Целият този панаир по сватби, кръщенета и седенки е само

...
Целият този панаир по сватби, кръщенета и седенки е само
Коментари Харесай

Президент или затворник - двата пътя на Борисов

Целият този панаир по сватби, кръщенета и седенки е единствено поради едно: да стане президент. Борисов – президент е последната сламка, за която се е хванал политическият удавник и към момента водач на ГЕРБ. Той знае, че повече няма да помирише изпълнителната власт. Няма да му е в забрадка вързан и основният прокурор Гешев. След като е накиснал приятелите си Цацаров и Пеевски пред американците в следствието по закона „ Магнитски “, не може да разчита и на тях.

Част от другарите му по белот и мачлета също го изоставят един по един, тъй като знаят какво е правил зад тила им, в това число по „ тънката част “…

Бъдещето на Борисов е обвързвано с следствия на разнообразни институции за осъществени закононарушения по време на ръководството му. Чака го съд и вероятно килия. Пословичният му боязън не му дава покой денонощно. Още повече, че клетвите за честност до момента в който си на върха се не помнят за секунди, когато към този момент си отвън нея. Сегашните партайгеносе от антуража му го поддържат, едвам осребрят за последно престоя си в политиката.

Изнесените на открито многомилионни „ спестявания “ на експремиера са под микроскопа на американски и други служби. Не може да вади пари, тъй като не върви да каже, че са от чекмеджето… Тегава работа – единствено с една Севда му остана.

Затова спасението е да бъде определен за държавен глава. Радев бил разединител, а той ще бъде обединител. Срещу подобаващ хонорар хитреци му нашепват този рефрен. И Борисов към този момент е в предизборна акция.

Не е ясно единствено едно: от кое място ще дойдат гласовете за него, тъй като доста българи прогледнаха. Ще би трябвало да изяснява и за изчезналите десетки милиарди, както и за други свинщини.

И още нещо не е ясно: дали Радев ще го бие на първи или ще има втори тур.

Но пък е несъмнено, че ще чуем онази история за дядото и комунистите най-малко още хиляда пъти.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР