Целият събор на Рожен говори за 26-годишният Никола Димитров, който

...
Целият събор на Рожен говори за 26-годишният Никола Димитров, който
Коментари Харесай

Целият събор на Рожен говори за двама млади. Изненадата

Целият събор на Рожен приказва за 26-годишният Никола Димитров, който предложи брак на своята обичана Деница Чернева от най-голямата сцена на поляните. 23-годишната годеница не се подвоуми и гръмко сподели „ Да ”. Предложението бе направено пред десетки хиляди посетители на събора, които също бяха прелестно сюрпризирани и разчувствани от жеста на Никола.

Деница бе „ примамена ” да се качи на сцената, където Никола играеше с групата си танцът „ буеник ”, под претекст, че би трябвало да им връчи тапия.
-->
„ Толкова е ненадейно, толкоз съм разчувствана и толкоз доста обичам това момче. Аз просто трябваше да им връча дипломата, не съм очаквала сходно нещо ”, сподели бъдещата брачна половинка.

 „ За мен това е доста особено място. За първа година излизам с моята група на сцена да играем. И счетох, че ситуацията, мотивът, е най-хубавият да желая ръката ѝ ”, добави Никола.

След предлагането младите бяха поздравени с емблематичната родопска песен  „ Ела се вие превива, мома се с рода прости ”, съобщи бТВ.

Деница и Никола са от Ямбол. Заедно са от 6 месеца, само че и за двата това време е задоволително и към този момент са разбрали, че са един за различен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР