Целенасочено саботираха третия мандат, заяви депутатът на БСП Имаше целенасочен

...
Целенасочено саботираха третия мандат, заяви депутатът на БСП Имаше целенасочен
Коментари Харесай

Мрънкането продължава: Няма да се учудя да видя Тошко Йорданов водач на листа на ДПС

Целенасочено саботираха третия мандат, съобщи депутатът на Българска социалистическа партия
„ Имаше целеустремен бойкот на третия мандат от страна на една доста палава коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и „ ИТН “. Те торпилираха всичко. Ние от Българска социалистическа партия направихме чудеса от самообладание и смелост, с цел да възстановят диалозите в обединението. Те провалиха опцията за постоянен кабинет, който да ни преведе през проблемите ”. Това сподели за предаването „ Лице в лице “ по bTV националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов, откакто стана ясно, че на следващия ден левицата ще върне несбъднат третия мандат на президента Румен Радев.

По думите му Има Такъв Народ за повторно скапват договаряния за кабинет за повторно под подправен претекст – първият поради Северна Македония и втория – поради записа на Демократична България.

„ Четох четири пъти цялата стенограма от този диалог по време на партийното заседание на „ Демократична България “, няма нищо скандално. Човек като мен би се хванал и за една дума. Той им разказва обстановката действително, а не с финтифлюшки “, посочи Симов.

Той съобщи, че 70 % от гласуванията на „ Възраждане ” били идентични с тези на ГЕРБ, а Има Такъв Народ – на Движение за права и свободи.

„ Няма да се учудя да видя Тошко Йорданов лидер на листа на Движение за права и свободи ”, сподели той.

„ Има Такъв Народ се предложиха за класацията за най-безсмислено наличие в българския политически живот “, добави депутатът. Енергията за смяна продължава да съществува и това ще изиграе неприятна смешка на всички волни или неволни помощници на ГЕРБ, счита социалистът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР