Трусове в здравната система. Правителството отстрани цялото ръководство на болница

...
Трусове в здравната система. Правителството отстрани цялото ръководство на болница
Коментари Харесай

Ненков: Ако се докаже, че има незаконни трансплантации, това трябва да бъде посечено с огън и меч

Трусове в здравната система. Правителството в профил цялото управление на болница „ Лозенец” в София. Заради обвинявания за осъществяване на съмнителни трансплантации и източване на Здравната каса посредством фиктивни пациенти.

„ В Ориента, където ние живеем, без значение, че сме членове на цивилизования Европейски съюз явно такива неща могат да стават”, разяснява някогашният длъжностен министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков, който е експерт по анестезиология и интензивно лекуване във ВМА.

Новият шеф на " Лозенец ": Ще направя всичко допустимо да изчистя името на болничното заведение

„ Това, което се случва, не е трус в опазването на здравето. Това е разрушение и то на една от основите, на която стъпва като цяло човешкото другарство, а това е даряването”, сподели още той.

„ Другите тематики за схеми с признати, неприети, са банални. Не са ги измислили в болница „ Лозенец”. Това е система, която действа и на други места”, уточни още той. И добави: „ Ако това с трансплантациите се окаже, че е по този начин, то би трябвало да бъде посечено с огън и меч”.

Кацаров: Незаконни трансплантации и злоупотреби в болница „ Лозенец “, променям управлението (ВИДЕО)

„ Прогнозата ми, която се надявам, че няма да се случи е, че по този случай ще бъдат осъдени две секретарки и три санитарки ", разяснява още Мирослав Ненков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР