#TrumpIsDead е най-новото предизвикателство, което потребителите на Twitter отправят към

...
#TrumpIsDead е най-новото предизвикателство, което потребителите на Twitter отправят към
Коментари Харесай

#TrumpIsDead - битката между потребителите и Мъск се разгаря

#TrumpIsDead е най-новото предизвикателство, което потребителите на Twitter насочат към най-богатия човек на планетата. Новината сигурно е подправена, само че е метод да се тестват рестриктивните мерки на платформата, откакто тя стана благосъстоятелност на Илон Мъск, написа Arabian Business.

Хаштагът натрупа хиляди туитове с всеки минал час. Той е допълнен от подправена новинарска публикация, в която се твърди, че някогашният президент Доналд Тръмп е умрял в дома си на 1 ноември.

Преди дни Илон Мъск съобщи, че дружно с инженери на Tesla преглежда кода на компанията. Той се съветва и с авторитетни другари,  с цел да му оказват помощ да вземе значими решения за това по какъв начин да се развие Twitter. Милиардерът е решен да остави своя отпечатък в историята на компанията.

#TrumpIsDead тества най-известното предложение на Мъск за бъдещето на Twitter. Той желае да го трансформира в парадайс на „ свободата на словото “. Засега не е ясно по какъв начин това ще бъде реализирано.

#TrumpIsDead It's just SO NOT SAD!!!!!!???????????????????????????????? https://t.co/0PLrTZpUvz
— Charles Hawtrey (@CharlesXHawtrey) November 2, 2022
Богаташът съобщи обществено, че ще отсрочи вземането на решения за това кои неразрешени консуматори ще бъдат възобновени, до момента в който не се съветва със съвет от външни специалисти. Мъск е повдигнал и въпроси по отношение на редица политики и се е фокусирал върху няколко съответни правила, които желае екипът да прегледа.

Paul Pelosi? What about the big news today? Why is it being suppressed? #TrumpIsDeadpic.twitter.com/ry0CZPsIsl
— Human Gadfly (@HumanGadfly) November 1, 2022
Интересно е да проследим какво ще стане с #TrumpIsDead.
 

You all have #TrumpIsDead trending and I got all excited that I'd finally be able to use this again: https://t.co/khiyFaTBKU
— Spaaaace Ghoooost???????? (@ThomasJay) November 1, 2022
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР