True Detective: Night CountryДългоочакван нов сезон на антологичния сериал, в

...
True Detective: Night CountryДългоочакван нов сезон на антологичния сериал, в
Коментари Харесай

Домашно кино | Нов сезон на True Detective с Джоди Фостър

True Detective: Night Country
Дългоочакван нов сезон на антологичния сериал, в който Джоди Фостър се завръща в ролята на проверяващ служител на реда. В четвъртата му част детективското дуо за първи път е формирано от дами - партньорка на носителката на " Оскар " Фостър е някогашната международна шампионка по бокс Кали Рейс. Действието се развива надалеч на север в щата Аляска по време на " дългите нощи ", през безкрайната арктическа зима, тъмно е - както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл, и визира шокиращо закононарушение със свръхестествени детайли и мистичност. Главните героини Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро би трябвало да проверяват неочакваното изгубване на шестима мъже от проучвателен център в Аляска. Единствената диря се крие в спираловидна татуировка, открита на челото на една от жертвите, a татусът подхожда на графитите в изоставена постройка. Двете дами се пробват да си оказват помощ взаимно и да разкрият загадка, заровени под леда, до момента в който се борят и с тъмнината в самите себе си. Изпълнителният продуцент на новия сезон е носителят на " Оскар " Бари Дженкинс ( " Ако Бийл стрийт можеше да приказва ", Moonlight, The Underground Railroad) и мексиканската продуцентка, писателка и режисьорка Иса Лопес (Tigers Are Not Afraid).

Премиера, HBOMax, 14 януари


Boy Swallows UniverseСериал, акомодация на едноименния разказ на Трент Далтън от 2019 година, който наблюдава живота на младото момче Илай Бел през 80-те години в Бризбън, Австралия, с сложен живот - майка му се лекува от наркозависимост, доведеният му татко е дилър на хероин, а брат му е глух. Докато направлява в суровата реалност и се слъсква с прехода от момче към мъж, Илай ще бъде изправен пред предизвикването да отбрани фамилията си от действителните рискове, които го чакат.
Премиера, Netflix, 11 януари


Реклама Good GriefРежисьорски дебют на сценариста и притежател на " Еми " Дан Леви (Sex Education, Schitt`s Creek) и първата продукция, която излиза от договорката му с Netflix. Kомедийната драма е за мъж на име Марк (Леви), който се пробва да се оправи с непредвидената гибел на своя секъпруг Оливър (Люк Евънс). С помощта на най-хубавите си другари той стартира да лекува тъгата си и с едно пътешестване до Париж - мястото, на което всеки от групата би трябвало да се изправи пред непредвидени истини.
Премиера, Netflix


Свързани публикации Домашно кино | Екшън сериал с Мишел Йео и портрет на Ники Джовани 5 януари 2024, 06:21 Домашно кино | Нeщо за почитателите на Money Heist, коледа с Джейми Оливър, Адам Драйвър в sci-fi екшън 24 декември 2023, 06:14
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР