Трудолюбивите хора често остават неоценени. Горе-долу такъв е случаят на

...
Трудолюбивите хора често остават неоценени. Горе-долу такъв е случаят на
Коментари Харесай

Изгониха проститутка от дома й

Трудолюбивите хора постоянно остават неоценени. Горе-долу подобен е казусът на 29-годишната продажница от Манчестър, Никола Пари, чиято известност измежду клиентите ѝ донесла неприятности. Наложило ѝ се да напусне общинското си жилище поради недоволства на завистливи съседи от „ гръмък секс “ и опашки от чакащи клиенти пред дома ѝ.

В естествени условия Пари щеше да работи в някой хотел в центъра на Манчестър, само че пандемията промени стандартите на съвсем всички.

Секс труженицата решила да последва държавните рекомендации за работа от у дома, само че съседите не показали схващане и се оплакали от шумния секс на отворени прозорци и от оргиите с по десетина мъже в нейния новосъздаден „ дом на прегрешението “.

Съседка се оплакала, че Пари я карала да ѝ гледа едногодишното дете, до момента в който работи, а различен съсед споделил, че е виждал опашки от по няколко души да чакат в колите си пред къщата ѝ.

Полицията се намесила, когато съседка съобщила, че е виждала и други секс работнички в дома ѝ и че един от клиентите предложил на самата нея, до момента в който си седяла в градината.

Конфликтът се изострил, откакто самата Пари се оплакала, че съседите ѝ пречат да работи съгласно указаните ограничения. След следствието, което било извършено, тя получила обвинявания.

Свидетелствата за непристойната ѝ активност най-после ѝ навлекли присъда, още повече, че тя се признала за отговорна в нанасяне на вреди и в владеене на кокаин. Освен това признала виновност и за неподдържана благосъстоятелност, проявление на обществено място в неприличен тип и причиняване на обществено неодобрение.

Накрая получила 12 месеца условна присъда и общественополезен труд, 80 лири санкция и обвързване да заплати 180 лири спомагателни разноски. Пари ще би трябвало да се подложи и на 6-месечна терапия за наркозависими.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР