Троянци и гостите на града вече ползват новата придобивка –

...
Троянци и гостите на града вече ползват новата придобивка –
Коментари Харесай

Николай Нанков: Мостът над река Бели Осъм беше построен по времето на кабинета Борисов 3, много политици сега ще се опитат да си припишат заслугите

Троянци и гостите на града към този момент употребяват новата облага – шосейният мост над река Бели Осъм, на чието строителство бе даден старт на 25 юни 2020 година и който публично се открива през ноември. " Финансирането беше обезпечено от кабинета „ Борисов 3 “ и се веселя, че успяхме да осъществяваме сполучливо това толкоз значимо пътно-транспортно оборудване, макар компликациите поради пандемията ", съобщи някогашният строителен министър и сегашен лидер на листата на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков във Facebook.

" Сигурно доста политици в този момент ще пробват да си припишат заслугите – предизборни времена са. Но локалните хора виждат, че ние от ГЕРБ изпълняваме обещанията си и позволяваме проблемите в техен интерес. А за нас това е най-важно – троянци да са удовлетворени и да знаят, че има кой да се погрижи ", акцентира Нанков.
свързани новини65617на 30.10.2021
Мостът над река Бели Осъм извежда директния трафик от централната градска част на Троян през индустриалната зона и е стъпка към основаване на обходен път на града. Съоръжението свързва главната улица „ Васил Левски “ от единия бряг на реката и обходната „ Акад. Ангел Балевски “ на отсрещния бряг. Това са трасетата на републиканските пътища Плевен-Ловеч-Троян-Беклемето-Кърнаре и Троян-Орешак-Беров мост. Мостът над река Бели Осъм е дълъг 43,2 мутра.

“Нужно е обаче планът да бъде надграден като страната, в съдействие с община Троян, построи ново трасе от малко над 1 км от входа на града до новия мост. Целта е тировете да не минават пред къщите на хората от кв. „ Велчевско “ и да не навлизат в централната градска част. Ако управляваме още веднъж, ще осъществим и това ", съобщи Нанков.

При старта на строителството Бойко Борисов означи положителното взаимоотношение на държавното управление с всички кметове в страната, без значение от тяхната партийна принадлежност. Защото това е работа в полза на жителите. А кметът Донка Михайлова му благодари за полученото финансиране от Министерския съвет, защото общината не разполага с такива средства.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР