Трогателна снимка, направена в канадски парк, предизвика бурни дискусии сред

...
Трогателна снимка, направена в канадски парк, предизвика бурни дискусии сред
Коментари Харесай

Призрак на момиче обитава канадски парк?

Трогателна фотография, направена в канадски парк, провокира бурни полемики измежду търсачите на призрачни истории. На фотографията театралничат млада майка и нейната невръстна дъщеричка, само че наподобява, че те не са единствените попаднали в фрагмента, или най-малко по този начин считат някои ловци на духове.

Мистериозното изображение е направено в известен парк в Келоуна и пресъздава нежната прегръдка на майка и нейната рожба. На пръв взор наподобява напълно елементарна, само че при по-детайлно вглеждане на назад във времето, измежду дърветата, се вижда неразбираем женски облик на мистериозна дама, облечена в белезникава тога и забрадка на главата.

Облеклото на тайнствената жена обаче не е най-интересното. По-любопитно е, че тя прибрала ръце до гърдите си и като че ли е заела молитвена поза.

Присъствието на странния облик се оказа сериозна мистерия и провокира гневни полемики. Според някои консуматори фотографията е запечатала скулптура, издигаща се малко по-далеч от майката и детето.

Хора, които познават парка обаче, отхвърлят там да има сходна фигура. Други пък са на мнение, че обликът се е получил поради игра на светлина и няма нищо призрачно в него. Немалко хора обаче не одобряват тези пояснения на мистерията и считат, че на фотографията в действителност се вижда видение.

Според една градска легенда от много време в градината броди призракът на госпожица, която преди доста време е намерила гибелта си в близко езеро.

Момичето принадлежало към благороден жанр, който имал парка. Един ден то излязло да си играе и се удавило. След това доста хора твърдели, че са виждали по какъв начин духът му витае в близост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР