Триумф на олдскул рапърите на полувремето на Супербоул в Америка

...
Триумф на олдскул рапърите на полувремето на Супербоул в Америка
Коментари Харесай

Зашеметяващият стайлинг на Мери Джей Блайдж на Супербоул

Триумф на олдскул рапърите на полувремето на Супербоул в Америка – най-голямото спортно събитие, гледано от над 100 млн фенове. Тази година на шоуто блесна Мери Джей Блайдж, която беше единствената дама в компанията на сътрудниците си Снууп Дог, Доктор Дре, Кендрик Лемар и Еминем.

Кралицата на хип-хопа Мери Джей Блайдж е известна, че постоянно е posh – готина, стилна и ексцентрична, блестяща и е една от стилните икони за цветнокожите дами. Тазгодишната й поява в полувремето на Супербоул е мощен знак за самопризнание на феминизма измежду малцинствата, където дамите към момента не са третирани наедно с мъжете.

Костюмът на Мери Джей Блайдж беше моден и блестящ, дело на дизайнера Питър Дъндас. Стайлингът е с високи ботуши, боди, подчертаващо женствените форми и контраста на сребристо-бялото с тена на кожата. Костюмът е и отражение на цялата персона на Мери Джей Блайдж, която мощно е повлияла и въодушевила дизайнера през годините.

Роденият в Норвегия Питър Дъндас от години живее в Лос Анджелис и споделя, че е огромен почитател на Мери Джей Блайдж и музиката й. 

„ Винаги би трябвало да мисля да хореографията и за бързите промени, които Мери обича. Някои актьори възнамеряват всяка стъпка, само че Мери пее от сърце и реагира на момента. Костюмът би трябвало да може да прави всичко и да се държи добре при всички придвижвания “, сподели дизайнерът. 

Той е употребявал огледални късчета за костюма, тъй като Мери отразява страстите на почитателите с нейната лиричност. И обича да се вижда: тя свети, носи брокат, от време на време импозантни бижута и наподобява ужасно в тях.

Питър Дъндас сътвори костюмите и за Шакира през 2020 година за изявата й на Супербоул. Тогава той избра супермини рокля от ламе и къси панталонки за колумбийската звезда, която пя дружно с Дженифър Лопес.  

Участието на полувремето на Супербоул е хитов миг за спортното събитие, събиращо най-вече фенове. Паузата е извънредно рейтингов миг за медиите, както и за звездите,  които имат уговорката да задържат милионите пред екрана. Това е миг на изключителна популярност за определените музиканти и момент, в който могат да поднесат значими послания за света.

Сред най-известните артисти, взели участие на Супербоул са Мадона, Бионсе, Джанет Джексън, Принс и доста други.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР