Трима нови зам.-министри назначи премиерът Кирил Петков. Андрей Цеков, съосновател

...
Трима нови зам.-министри назначи премиерът Кирил Петков. Андрей Цеков, съосновател
Коментари Харесай

Промяната продължава: Кадър на ГЕРБ стана зам.-министър в кабинета на Кирил Петков

Трима нови зам.-министри назначи министър председателят Кирил Петков. Андрей Цеков, съосновател и член на Асоциацията за ръководство на планове в строителството, влезе във финансовото министерство. Социалистът Димитър Данчев, доближен на Корнелия Нинова, ще й оказва помощ в стопанската система и промишлеността. А Карина Ангелиева стана зам.-министър на нововъведенията и растежа. (ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ - ВИЖТЕ ТУК)

Коя е Карина Ангелиева?

През 2018 година, в държавното управление на ГЕРБ, тя стана зам.-министър на образованието, отговаряйки за научните проучвания и европейските стратегии. В началото на април Ангелиева взе участие в една от срещите на държавното управление, където Бойко Борисов приказва по редица тематики - Европа, Плана за възобновяване и други настоящи събития. От време на време специалисти на ГЕРБ се включваха, а след тях беше и Ангелиева, която е работила по проекта. 
Кирил Петков назначи „ Феноменът 15/15 “ от Българска социалистическа партия за зам.-министър на земеделието. Кой е Момчил Неков? (ВИДЕО)
Феноменът 15/15 от Българска социалистическа партия Момчил Неков става зам.-министър на земеделието. Това излиза наяве от известие на държавната осведомителна...
Прочети повече
Официалната държавна информация за Ангелиева гласи: " Има магистърски степени по европейска интеграция и модерна история от Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”. През 2001 година стартира работа в Министерство на образованието и науката, където работи по тематики, свързани с присъединението на България към Европейски Съюз, европейски стратегии и политики, свързани с проучвания, нововъведения и развиване и други В интервала 2008-2013 година е заемала позициите шеф на Съвместния иновационен център към Българската академия на науките, специалист „ Управление на планове “ в СУ „ Св. Климент Охридски “ и координатор в Агенцията за стабилно развиване. Карина Ангелиева е била основен шеф на „ Структурни фондове и интернационалните просветителни стратегии ” към Министерството на образованието и науката и през 2013 година заема позицията на консултант към Постоянното посланичество на България в Европейски Съюз в Брюксел в бранш обучение, научни проучвания и нововъведения. От 2018 година Карина Ангелиева е работила като заместник-министър на образованието и науката, като дава отговор за развиването на научните проучвания, европейските стратегии и интернационалните връзки ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР