Трикраката жаба е един от най-мощните амулети в китайското учение

...
Трикраката жаба е един от най-мощните амулети в китайското учение
Коментари Харесай

Привлечете парите в дома и офиса с трикрака жаба!

Трикраката жаба е един от най-мощните амулети в китайското обучение фън шуй. Ако я поставите на вярното място, тя ще донесе пари и благополучие и във вашия дом.

Жабата на парите, както е по-известна, съставлява дрънкулка на симпатична жаба, стъпила върху купчина монети. В устата ѝ постоянно има по една монетка.

Трикраката жаба е много прочут знак и един от най-почитаните в китайското обучение. Най-доброто място за нея в дома е в югоизточната част. Според фън шуй точно там се задействат финансовите потоци. Ако пък е в офиса, е добре амулетът да стои на бюрото. Когато желаете благополучие за всички в офиса, я поставете в кулоар или навръх входа, само че в никакъв случай против вратата. Това може да отблъсне парите на открито. Освен това там не би трябвало да има огледала.

Правилото на фън шуй е, че колкото по-скъп е амулетът, толкоз повече финанси ще притегля той. У нас могат да се срещнат доста разновидности във всевъзможни размери и от най-различни материали. Специалистите сочат, че колкото по-красива е вашата трикрака жаба, толкоз повече финанси ще притегля тя.

Най-силно деяние има кристалната жаба, която с изключение на материално благосъстояние носи и духовно обогатяване. Китайците са максималисти що се отнася до фън шуй и са безапелационни, че всеки би трябвало да има в дома си по девет трикраки жаби. Те ще подсигурят финансовото му положение за години напред.

Подобно на поверията за чантите и протмонетата, които не би трябвало да се слагат на земята, това важи с цялостна мощ и за жабата на парите. Тя постоянно би трябвало да е нависоко. Колкото по-ниско е, толкоз силата ѝ понижава. Ако приближи земята прекомерно доста, може да стане причина за приключването на финанси.

Съветът на експертите е, в случай че решите да се сдобиете с жаба на парите, да поставите в устата ѝ и българска монета.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР