Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас потвърди определението на

...
Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас потвърди определението на
Коментари Харесай

14-годишният, опитал да убие и ограби таксиджия, излиза от ареста

Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас удостовери определението на Ямболския областен съд по отношение на Симеон Димитров (18 г.) "задържане под стража " и промени мярката за неотклонение по отношение на 14-годишния Костадин Стоянов с "надзор на инспектора при Детска педагогическа стая - Ямбол ", оповестиха от съда.

Двамата са подведени под наказателна отговорност по тази причина, че на 11 декември към 20.30 часа в село Дражево, област Ямбол, действайки в съучастничество, са създали опит да лишават движимости и парите от оборота от таксиметров водач на лек автомобил. Те са използвали мощ, заплашили са го с нож и с газов револвер и простреляли с въздушна пушка, преправена в огнестрелно оръжие.

Апелативните съдии са оценили жалбата на Симеон Димитров за неоснователна, защото става дума за тежко съзнателно закононарушение и съществува действителна заплаха да се укрие и извърши друго закононарушение. На Костадин Стоянов ще бъдат осъществени експертизи, които да открият дали е разбирал смисъла на това, което е направил и самичък ли е управлявал дейностите си по време на закононарушението.
Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР