Три са факторите, които влияят на имунната система - храната,

...
Три са факторите, които влияят на имунната система - храната,
Коментари Харесай

Универсален лек: Започнете деня с топче пчелен клей

Три са факторите, които въздействат на имунната система - храната, стресът и електромагнитните предавания.

Стресът визира всяка клетка в тялото ни и тя превключва на режим в бойна подготвеност. Ако е единствено понякога, не е толкоз ужасно. Но в случай че стане продължителен, стресът ни разболява.

Какво можем да създадем за здравето си в сходен случай?

Най добре е да одобряваме билки, доста и разнообразни плодове и зеленчуци от региона, в които живеем. Според Петър Дънов храните, които консумираме, би трябвало да са от радиус от 400 км от родното ни място.

Статистиката сочи, че от ден на ден младежи имат срината имунна система. Тя не действа обикновено и ни атакуват патогени, а те са 70% от заболяванията. Работата на имунната система се дефинира от тимусната жлеза, която е зад гръдната кост и не се вижда нито от ехограф, нито от рентген. По работата на тимусната жлеза може да се дефинира дали има паразити в организма. Тя може да се подтиква с потупване по гръдната кост или специфични дихателни извършения.

Препоръчва се пчелен клей за всеки ден. Той е мощен антибиотик. Още римляните са го употребили, като са третирали прободните си рани с него, с цел да не се инфектират.

 естествен оцет

Взема се клей на пура, затопля се, като се сложи до нагревател, и се оформя на топче, колкото грахово зърно. Всяка заран най-много през есента и началото на зимата се гълта дружно с малко вода. Не се дъвче, а се гълта.

Пчелният клей е доста ефикасно универсално лекарство. При премерване на енергийните му качества се вижда, че те са по-добри от доста други вносни имуностимулатори, които се продават за по 60 лева и повече.

Всяка заран се пие и примес от 2 ч.л. естествен ябълков оцет с лъжичка мед, разперен в чаена чаша хладка вода.

Подсилете имунитета си с пчелен клей и бъдете здрави през през цялата година!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР