Три лица са задържани за побоя над журналиста Слави Ангелов,

...
Три лица са задържани за побоя над журналиста Слави Ангелов,
Коментари Харесай

МВР с призив: Не хвърляйте петно върху Левски и агитката заради няколко човека

Три лица са арестувани за побоя над журналиста Слави Ангелов, оповестиха през днешния ден публично от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи на взаимна конференция. Те бяха задържани през вчерашния ден в София.

" Като обвинени са привлечени три лица за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов, както и за държане на високорискови наркотични субстанции. Тоест за три обособени закононарушения за всеки един. Смятам, че са събрани задоволително доказателства и се надявам Специализирания углавен съд да ги оцени. На 10-ия ден имаше обвинени, само че ни трябваше софтуерно време, тъй като нашата цел е покачване на обвиняване, което да издържи в съда и да се стигне до присъди. Този случай бе предпочитан, макар изключителното състояние. Този случай е офанзива към българската страна.

Основната водеща версия е, че побоят е обвързван с работата на сътрудника ви и това са дейности на лица, които желаят да дестабилизират страната. Към момента поръчителите се укриват отвън България. Задържани са единствено директните причинители. У тях намерихме, чукове, палки, белезници, " Моята битка " на Хитлер и какво ли още не ", съобщи основният прокурор Иван Гешев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР