Тревожни новини за националния отбор по футбол дойдоха от Грузия.

...
Тревожни новини за националния отбор по футбол дойдоха от Грузия.
Коментари Харесай

Автобусите на националите катастрофираха в Грузия

Тревожни вести за националния тим по футбол пристигнаха от Грузия. Автобусът с “лъвовете” е аварирал, като най-тежко потърпевш е халфът Тодор Неделев, който е настанен в болница. Нашите дохвърчаха в Грузия за дуел от Лигата на нациите.
Мачът на стадион " Борис Пейчадзе " в Тбилиси от IV кръг в Група С4 е в неделя от 19.00 ч.
Националът Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след злополуката сред двата рейса на националния ни тим. По информация на Дарик интервенцията е минала сполучливо.
Тя е траяла над два часа и се е наложила поради парче стъкло, забито в главата на Неделев. Халфът на Ботев Пловдив ще остане една седмица под лекарско наблюдаване в Тбилиси.
Инцидентът се е случил на път от аерогарата към хотела на трикольорите. Националите са били разграничени в два рейса съгласно условията на УЕФА.
Двата рейса са се движели един зад различен с висока скорост. Шофьорът на първия рейс внезапно е набил спирачки, поради ненадейно спряла кола. Това води до удар на втория рейс в първия. Ударът е толкоз мощен, че халфът Тодор Неделев е изумен грубо и е бил целият в кръв от стъклата, които са го посипали. Сблъсъкът е разтресъл грубо возещите се към Неделев национали, само че те са се отървали единствено с уплах. Местната полицията стартира следствие на случая.
" Единият автобус е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е потърпевш, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Докторът на тима е с него в болничното заведение. Ще се погрижат за него “, осведоми членът на Изпълкома на БФСВеселин Балевски минути след ужасния случай.
Първоначалната информация е, че халфът на Ботев (Пловдив) е контактен, само че има порезни рани по лицето и ръцете. След случая играчите и треньорското управление са изчакали нови рейсове. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов е уведомил посолството на България в Тбилиси за случая. Водачите на делегацията са били с различен рейс.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР