Годишният темп на инфлация отново се охлади, обяви Бюрото по

...
Годишният темп на инфлация отново се охлади, обяви Бюрото по
Коментари Харесай

Какво означават новите данни за инфлацията за купувачите на жилища

Годишният ритъм на инфлация още веднъж се охлади, разгласи Бюрото по трудова статистика в четвъртък. Този % спадна от 3,5% през март до 3,4% през април, последван от днешното четене от 3,3% за май. И това може да е добра вест за купувачите на жилища.

Процентът на инфлация не е значим единствено от позиция на разбирането какъв брой бързо или постепенно порастват цените в Съединените щати. Той също по този начин играе значима роля в придвижването на лихвените проценти. 

Федералният запас ще завърши юнското си съвещание на Федералния комитет за отворен пазар (FOMC) по-късно през днешния ден. Това е срещата, на която Фед разисква положението на стопанската система и всички промени, които счита за нужни в паричната политика, като евентуално увеличение или понижаване на лихвените проценти. И днешните данни за инфлацията и резултатите от срещата на FOMC могат да имат доста влияние върху купувачите на жилища. И по този начин, какво можете да очаквате в бъдеще, в случай че сте на пазара за нов дом? 

Сравнете ипотечните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР