В киното смъртта е приела много форми. Беше Бенгт Екерот.

...
В киното смъртта е приела много форми. Беше Бенгт Екерот.
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Вторник“ с Джулия Луис-Драйфус е странен, емоционален и яростно оригинален

В киното гибелта е приела доста форми. Беше Бенгт Екерот. Иън Маккелън. Джон Клийз. Дори Брад Пит с руси отражения. Но във „ Вторник “, смелия, приказен и въздействащ дебют на режисьора Дайна О. Пусич, гибелта наподобява доста на ара, който е виждал и по-добри дни.

Покрита с пълен пласт нечистотия и масло с петна от липсват пера, гибелта във вторник може да бъде огромна колкото стая или дребна като ушен канал. Неговият бумтящ, пресипнал глас (този на артиста Аринзе Кене) звучи антично и неземно. И всичко това способства за нещо надълбоко тревожно. Не тъкмо утешително посрещане в отвъдния живот или каквото и да е по-късно.

„ Вторник “, разширяващ се в петък в цялата страна, е за гибелта и приемането сред майка и нейната умираща щерка. Но това не е спекулация с Hallmark, подобаваща за карта на състрадание. То е бодливо, иронично, ненапълно несантиментално, малко жестоко и извънредно мъчително на моменти. Или може би е просто неповторимо английски. И вследствие на това може просто да се окажете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР