Тревожната световна статистика показва още, че потребителите инвестират двойно повече

...
Тревожната световна статистика показва още, че потребителите инвестират двойно повече
Коментари Харесай

Тревожна статистика. Всеки втори не ползва четка за зъби!

Тревожната международна статистика демонстрира още, че потребителите влагат двойно повече в грижа за косата, в сравнение с за зъбите
Едва. Освен това статистиката сочи, че. Тези тревожни числа демонстрират, че е належащо съществено повишение информираността на хората за значимостта на положителната грижа за устната празнина и инвестицията в артикули за орална хигиена.

Често подценявани са и сериозните последствия, които неприятните привички на миене на зъбите могат да имат върху цялостното здраве. Почистването на зъбите два пъти на ден в продължение на две минути предотвратява натрупването на бактерии в устата, като по този метод понижава риска от заразяване с пародонтоза, което може да усили възможностите за развиване на сърдечно-съдови болести, артрит и пневмония. Състоянието на венците е обвързвано пък с огромен брой съществени проблеми като инсулти, инфаркти, сърдечни болести, диабет, деменция и даже затруднения по време на бременност.

Неадекватната грижа за устната празнина освен прави потребителя уязвим за всевъзможни стоматологични проблеми, само че съгласно последните открития това може да повлияе директно върху качеството и продължителността на живота. Международно потвърждава, че броят на зъбите е директно обвързван с дълголетието. Данните от него демонстрират, че тези, които имат 20 или повече зъби до 70-годишна възраст, са със доста по-голям късмет да живеят по-дълго от тези с по-малко от 20 зъба. Друго сочи, че през 1968 година 37% от английското население въобще няма естествени зъби, до момента в който през 2015 година тази статистика е спаднала до 6%. Интересното е, че се е нараснала от 73 през 1968 година на 81 година през 2015 година Това демонстрира, че здравето на устната празнина се отразява на здравето на цялото ни тяло и неговите индикатори.

„ Оралното здраве е за жалост един от най-пренебрегваните аспекти на цялостното човешко здраве. Добрата вест е, че по-голямата част от проблемите на устното здраве са елементарно предотвратими с добра хигиена, само че необятната общност не е задоволително образована по какъв начин да се грижи вярно за зъбите и венците си “, споделя Борис Тръпчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO, разяснявайки шокиращата статистика за навиците за миене на зъби, която демонстрира, че 12% от хората не си мият зъбите по 2 дни, а 2% в никакъв случай не ги мият.

В отговор на тези стряскащи данни този месец показа – първата в света силиконова звукова четка за зъби за цялостна 4 в 1 грижа: за зъбите, езика, бузите и венците. Това ново решение при оралната грижа е гражданска война, невиждана през последните 70 години в тази категория в козметичната промишленост, което вечно ще промени метода, по който миете зъбите си! С ISSA 3 шведската марка има упоритостта да усъвършенства освен оралната хигиена, само че и потребителските привички и знания.

ISSA 3 е висококачествена звукова четка, която обезпечава цялостна грижа за зъбите, езика, бузите и венците – грижа 4 в 1. С образован шведски дизайн, тя е 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки, разполага с 11 000 T-звукови пулсации в минута и с два пъти по-силна и ефикасна хибридна глава на четката. Това прави измиването на зъбите още по-ергономично и ви разрешава да ги четкате с лекост, употребявайки естествени ръчни придвижвания.

ISSA 3 е предложена от стоматологичните специалисти, поради нейните клинично потвърдени страхотни резултати: 140% усъвършенстване на положението на устната хигиена и унищожаване на 30% повече плака от ръчната четка за зъби, като по този метод се понижават възможностите за развиване на гингивит. ISSA 3 работи безупречно 365 дни с едно USB зареждане, което я прави съвършен сателит, където и да пътувате. На цена от единствено 169 $, ISSA 3 в действителност ще понижи честотата на визитите ви при ортодонт, като по този метод ще ви спести пари в дълготраен проект.

Освен това ISSA 3 е направена от медицински силикон с мисъл за планетата. Разграждането на пластмасовите четки за зъби лишава 400 години, което значи, че всяка такава четка за зъби, създавана в миналото от тяхното откритие през 30-те години, към момента съществува. Изчисленията сочат, че 3,6 милиарда пластмасови четки за зъби се употребяват в международен мащаб всяка година, до момента в който. Новата звуковата четка за зъби ISSA 3 идва в отговор и на тези тревожни данни, защото е неведнъж, хигиенично, продължително решение, което може да понижи потреблението на артикули за персонална хигиена за еднократна приложимост като пластмасови четки за зъби.

В България ISSA 3 може да бъде закупена на. Останалите артикули на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат открити също в Notino (в магазина в Paradise Center и онлайн на ), както и Zlatna Ribka (в магазините и онлайн на ).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР