Тревогите ви връхлитат. Делничното ежедневие ви потиска и единственото ви

...
Тревогите ви връхлитат. Делничното ежедневие ви потиска и единственото ви
Коментари Харесай

Зелена светлина: Преносима къща за дървета

Тревогите ви връхлитат. Делничното всекидневие ви потиска и единственото ви предпочитание е да избягате от забързаното всекидневие? Решение има. Дори в градска среда. Малка къща в клоните на дърветата, която ще ви „ издигне " над проблемите и сивотата на работния темп.

Може и да наподобява на провесен кошер, само че изобретението е съвършено за търсачите на комфорт, уют и успокоение измежду природата. То е сполучлива композиция сред хамак и палатка. Монтирането е елементарно. Не са нужни чукове, пирони или пък комплицирани уреди. Необходимо е единствено да бъде намерено подобаващото дърво с съвършената панорама. Дори капризите на времето мъчно биха нарушили душевния комфорт в тази къща. Направена е от водоустойчива материя, която защищава от дъжд. Висящата палатка има специфичен пласт с UV отбрана.

Ако пък температурите са прекомерно ниски и потреблението на портативната къща наподобява по-скоро рисково прекарване, основателите ѝ оферират тя да бъде инсталирана на завет или в затворени пространства. Освежаването на интериора е обезпечено с сходно забавно решение.

И въпреки всичко създателите на серията от едноместни, двуместнии даже по-големи висящи къщи се стремят главно към привличане на повече аудитория навън. Тъй като дърветата са главно ентусиазъм и от първа нужда за монтиране на платформата, продажбите са обвърани с грижа за приодата. В американската мрежа всяка покупка ще оказва помощ за засаждането на дърво.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР