Третият пол се появи и в комикс за деца. Енциклопедията

...
Третият пол се появи и в комикс за деца. Енциклопедията
Коментари Харесай

Третият пол се появи в комикс за деца



Третият пол се появи и в комикс за деца. Енциклопедията в картинки изяснява за хомосексуалистите и поучава учениците да ги одобряват за разнообразни.

От картинките става видно, че родителите учат децата си, че когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да почитаме тяхното решение. „ В наши дни техният брой се усилва неимоверно и към този момент не е нещо неизмеримо “, споделя майка на щерка си в една от сцените. Освен това споделя на момиченцето по какъв начин, когато момчетата и девойките пораснат могат да си създадат интервенция за промяна на пола. Момичето е в потрес и изплашено се обръща към майка си: „ Ах, това изобщо не мога да го схвана. Аз в никакъв случай не бих желала да се трансформира в момче “, споделя ученичката. Майката я успокоява: „ Това е комплициран въпрос. По-важното е, че би трябвало да почитаме и травеститите “.

В различен сюжет от „ Енциклопедия в комикс “ ученичка е афектирана от това, че до момента в който се държала за ръка с друга, децата ги нарекли лесбийки. „ Това не е никаква засегнатост “, успокоява я майката. Момче пък не може да одобри своя пол „ Колко порасна моето момче “, споделя неговият татко. Ученикът изпада в смут: „ Не, не, не. Искам да съм като нея “.

Комиксите в енциклопедията провокираха лавина от мнения във Facebook. Според някои картинките са добър вид за пояснение на хомосексуализма, само че доста родители считат, че комиксите не са подобаващи за деца и объркват ценностната им система.









Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР