Треньорският щаб и спортно-техническото ръководство на вънамеряват да задържат офанзивния

...
Треньорският щаб и спортно-техническото ръководство на вънамеряват да задържат офанзивния
Коментари Харесай

ЦСКА-София задържа ганаеца

Треньорският щаб и спортно-техническото управление на вънамеряват да задържат офанзивния полузащитник Исах Худа за непрекъснато, написа " Тема Спрт ". Ганайският младеж към този момент седмица кара експериментален интервал при алените ", като в понеделник игра 23 минути в контролата със (4:0). Той се появи като запаса и действаше в ролята на отбранителен халф паралелно до, като се понрави с бързите си отигравания и непрекъснатото търсена на топката. След мача наставникът означи, че качествата на Исах се виждат и че в него има капацитет, само че ще се нуждае от още време, с цел да реши дали да го остави в отбора.

Роденият през януари 2002 година Худа е съумял да впечатли техническия шеф Алън Пардю, който изгледа деликатно контролата в понеделник. ЦСКА-София е податлив да подпише контракт с надарения юношески национал на Гана до 20 години. Заради огромната конкуренция в първия състав обаче халфът съвсем несъмнено ще бъде преотстъпен напролет, с цел да натрупа игрова процедура и да бъде наблюдаван изкъсо от " алените ". Ако Худа не бъде пратен чартърен в тим от Първа лига, алтернатива за него ще бъде втородивизионният.

Понастоящем Исах Худа е състезател на БА Юнайтед в родината си. През предишния декември попадна в селекцията на младежкия отбор на Гана до 20 години, който завоюва шампионата Wafu Cup - зона Б, а с това и квота за тазгодишната Купа на африканските народи U20 в Мавритания. Любопитна част от визитката му е и пробният интервал в датския Мидтиланд през 2019-а. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР