Треньорката на звездите Лейси Стоун залага на интензивни, максимално натоварващи

...
Треньорката на звездите Лейси Стоун залага на интензивни, максимално натоварващи
Коментари Харесай

20 минути за убийствено тяло

Треньорката на звездите Лейси Стоун залага на интензивни, оптимално натоварващи тренировки и впечатляващата й форма е несъмнено доказателство за тяхната успеваемост. 

Тази 20-минутна подготовка за цялото тяло (ще работите за гърди, стомах, плещи, тил, крайници и ръце) е основана на програмата, по която Лейси работи с клиентите си, в това число и риалити формата Revenge Body на Клоуи Кардашиян. А какво съставляват самите тренировки? Вдигане на тежести с малко повторения. Защото “колкото повече мускули имате, толкоз повече калории ще изгаряте ”, споделя Стоун.

Как работи: Изпълнете всички шест извършения поредно, след което ги повторете още два пъти. Направете отмора от две минути след края на всеки сет.

Какво ви е нужно:  Аеробен степер с повдигащи детайли, и две тежести от 10 и 15 кг.

Настолна преса с вдигнат крайник
Легнете по тил върху степера като че ли е лежанка за повдигане на тежести, до момента в който държите 15-килограмовата тежест в дясната си ръка, а коленете ви би трябвало да образуват 90-градусов ъгъл. Едновременно вдигнете левия си крайник и дясната си ръка нагоре, тъй че пръстите ви да пипнат глезена във въздуха. Направете 10 повторения на всеки крайник.

Алтернатива на обърнати напъди
Застанете в разкрач не по-широк от раменете ви, с 15 или 20-килограмова тежест във всяка ръка, и пристъпете обратно с левия си крайник, падайки в напъд. Дясното ви бедро би трябвало да е ситуирано редом на пода, а дясното ви коляно не трябва да минава глезена. Върнете се в стартова позиция и направете 10 повторения на всеки крайник.

Гребане в планк
Стартирайте в планк позиция, като горната част на тялото ви е повдигната на степера, а стъпалата са разтворени малко по-широко от бедрата. С 15-килограмовата тежест в дясната ви ръка, сгънете лакътя си към тавана и върнете назад, стягайки корема и бедрата. Направете 12 повторения на всяка страна.

Скоростно качване на кутия
Стартирайте стъпили с два крайници върху степера, и редувайте слизане с ляв и десен крайник допустимо най-бързо. Това упражнение не работи на правилото на закрепен брой повторения, а какъв брой бройки най-вече можете да извършите в границите на 1 минута (30 секунди с водещ десен крайник и 30 секунди с водещ ляв).

Обърнат напъд с раменна преса
Тук още веднъж стартирате стъпили с два крайници върху степера и 10-килограмовата тежест в дясната ви ръка. В рамките на едно повтаряне изпълнявате раменна преса и заден напъд в пореден ред. Направете 10 повторения на страна.

Комбо с бицепс и трицебс
Използвайки 10-килограмовата тежест, направете 10 повдигания на тежестта за бицепс, като от стартова позиция сгъвате лактите и вдигате по едно и също време двете си предмишници към тялото, до момента в който китките ви не опрат в раменете. Веднага по-късно, с длани опрени в степера, направете “кофички ”, които упражняват трицебса. Отново повтаряме правилото с оптимално доста вероятни повторения за 1 минута.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР