Треньорът на Унай Емери говори преди реванша на отбора си

...
Треньорът на Унай Емери говори преди реванша на отбора си
Коментари Харесай

Емери: Ювентус почти никога не губи, трябва да сме готови за продължения

Треньорът на Унай Емери приказва преди реванша на тима си от 1:8-финалите на против в Торино на следващия ден. Първият мач сред двата отбора приключи наедно 1:1.

" Имаме огромно предпочитание преди този мач, тъй като тимът ни е доста непрекъснат в шампионата. В първия мач показахме, че сме способни да бъдем конкурентни и можеше да създадем цялостен поврат, макар че допуснахме рано гол. В реванша няма да се трансформират нещата, е любимец, тъй като има упоритости да завоюва купата. Ние обаче също желаеме да се класираме. Имаме убеденост, че ще се оправим. Някои от нашите играчи ще се завърнат, само че не знаем още дали ще е през цялото време или по-късно в мача. Опитваме се да сме мощни 90 минути и да сме подготвени, в случай че има продължения. Трябва да се приспособяваме към това, което ще ни предложи противникът. Ювентус съвсем в никакъв случай не губи. Възползват се от грешките на противника и имат играчи, които могат да вземат решение мачовете.

и са отвесни нападатели, които вкарват доста. Знаем, че едно от нашите оръжия би трябвало да бъде отбраната. Трябва да се отбраняваме съвършено, тъй като ще е доста нападателен. Те си дадоха сметка в първия мач, че няма да им бъде толкоз елементарно. Ювентус е един от най-хубавите тимове в Европа. Въпреки това би трябвало да бъдем оптимисти в нашите качества. Спомням си, че в Торино завоювах със, а по-късно играхме там и в Шампионската лига, като загубихме с 0:2 и нямахме доста благоприятни условия. Освен това знам, че Ювентус е най-титуляваният италиански клуб и измежду десетте или петте най-силни тима в света ", разяснява Емери.


 Алегри: Целта ни е стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме Алегри: Целта ни е стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме 15 март | 16:30  Дибала и Киелини са подготвени за реванша Дибала и Киелини са подготвени за реванша 14 март | 13:17  Виляреал с минимална победа против Селта Виляреал с минимална победа против Селта 12 март | 21:35 Още от Футбол свят  Алегри: Целта ни е стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме Алегри: Целта ни е стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме 15 март | 16:30 407 0  Лева бил отчаян, че към момента не е получил предложение за нов контракт от Байерн Лева бил отчаян, че към момента не е получил предложение за нов контракт от Байерн 15 март | 15:54 672 2  Ето за какво ВАР не се намеси при противоречивата обстановка в мача сред Торино и Интер Ето за какво ВАР не се намеси при противоречивата обстановка в мача сред Торино и Интер 15 март | 15:44 1494 3  Челси изиска мачът с Мидълзбро на Челси изиска мачът с Мидълзбро на "Ривърсайд " да се играе без аудитория 15 март | 15:40 2200 8  Байер (Л) загуби за дълго още един състезател Байер (Л) загуби за дълго още един състезател 15 март | 15:25 923 0 Виж всички Водещи Новини  Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък 15 март | 15:22 6448 52  Лудогорец желае над 4 млн. евро за Десподов Лудогорец желае над 4 млн. евро за Десподов 15 март | 06:29 26097 89  Следващите 72 часа могат да се окажат решаващи за бъдещето на Челси Следващите 72 часа могат да се окажат решаващи за бъдещето на Челси 15 март | 11:40 11542 19  Ще се трансформира ли още веднъж Кристиано Роналдо в призрачен сън за Атлетико? Ще се трансформира ли още веднъж Кристиано Роналдо в призрачен сън за Атлетико? 15 март | 07:35 15129 23  Аякс и Бенфика са подготвени за още един голов театър Аякс и Бенфика са подготвени за още един голов театър 15 март | 07:46 11881 0 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР