Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше глобен с 4 000

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше глобен с 4 000
Коментари Харесай

Глобиха Стойчо Младенов с 4 000 лв. за уронване на престижа на съдиите

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше санкциониран с 4 000 лв. от Дисциплинарната комисия на БФС за уронване на престижа и нарушение достойнството и достолепието на съдийската бригада в медиите.

След мача против " Локомотив " София, извоюван от " алените " с 2:0, Младенов насочи остри рецензии към съдийството, както и към Българския футболен съюз, почитателите и страната.
Снимка: Lap.bg
" По-беззъбото първо полувреме го приписвам на съдийството, тъй като им позволяваше да лежат по терена, да бавят съзнателно. Може би такава им беше тактиката, а и съдийството ги улесни ", сподели треньорът след дуела.

Два гола на " армейците " бяха анулирани след намесата на системата VAR. Младенов претендира незабавно след мача за неотсъден углавен удар.
Снимка: Lap.bg
" Не че не знаем от години каква е наклонността против ЦСКА. Леко ни хапят, леко ни омаломощават, картонче тук, картонче там несправедливо. Дузпа против Кери не се свири. Има една наклонност, която желая да обърна внимание на почитателите - кой беше на VAR? Табаков, Кабаков... Същият, който ни свири с " Лудогорец ". Ще ги предупредя - да спрат, да бъдат правилни и почтени, тъй като след пет месеца по различен метод ще си приказваме с тях ", сподели още Младенов.

Сериозна санкция отнася " Берое " - старозагорци ще би трябвало да платят общо 19 050 лв. поради " дейности или бездействия, с които се наскърбява достолепието на разположение или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР