Образованието винаги е било сред нашите приоритети. Създаването на нови

...
Образованието винаги е било сред нашите приоритети. Създаването на нови
Коментари Харесай

Петър Кънев: Образованието винаги е било сред приоритетите на БСП

„ Образованието постоянно е било измежду нашите цели. Създаването на нови благоприятни условия за образование на студенти в Бургас е значимо, за какво това ще помогне за развиването на стопанската система в района, ще даде нови благоприятни условия както за образование, по този начин и за следваща реализация на младежите. Вярвам, че реализирането на плана ще способства за това те да остават в страната и да не престават своя професионален път тук – постоянно сме се стремяли да работим за тази идея. “
Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за Втори МИР – Бургас инж. Петър Кънев, който бе посетител на представянето на плана за нова постройка на фармацевтичен факултет в Бургас.
На събитието участва и общинският водач на социалистите в морския град инж. Паруш Парушев, който е на трета позиция в листата на обединението. То се състоя в аулата на Бургаския държавен университет „ Проф. доктор Асен Златаров ”, където ректорът на ВУЗ-а проф. доктор Христо Бозов презентира пред необятната общност по какъв начин ще наподобява новото просветително формирование.
 „ Изразявам своите възторженостти към инициативността и новаторския дух на управлението на университета и съм убеден, че тяхното начинание ще бъде сполучливо “, сподели още инж. Кънев.
Новият факултет ще има 7 нови катедри. Главната цел е той да господства в областта на образованието по фармация в страната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР