кадри bTVЕдна от най-важните особености на Стани богат е да

...
кадри bTVЕдна от най-важните особености на Стани богат е да
Коментари Харесай

Кънчев се изуми: Въпрос на Симеон II провали играч в „Стани богат“

кадри bTV

Една от най-важните особености на „ Стани богат ” е да се чете деликатно въпроса и да се разсъждава върху него. Въпреки че това се повтаря постоянно от водещия на играта, непрекъснато се появяват играчи, които не помнят за това.

Такъв беше казусът с Красимир Божинов, IT експерт с 30 годишна кариера. Той изглеждаше като сериозен кандидат за огромна сума. Кризата обаче пристигна още на въпрос за дребна сума, който беше за регентското държавно управление, управлявало България след гибелта на цар Борис III.


`); break case width
Сред отговорите кой не е бил регент беше името на Симеон II, което беше не просто разумния, само че и очевидния отговор.

IT експертът обаче се затрудни много и изгърмя два жокера, преди самичък да се сети за верния отговор. Той първо се обади на другар, само че по този начин му зададе въпроса, че той не съумя да се оправи в избраното време. След това той извика приятеля си в студиото, който също не беше безапелационен.



След изхабените жокери играчът се разсея и взе да взема нелогични решения, като да вземем за пример да не заключва суми, които можеше да вземе. В последна сметка той рискува на въпрос за картина на художника Рене Магрит. Той се сети за творчеството на художника, само че обърка въпросната картина с друга.

„ Този въпрос нямаше по какъв начин да го позная без жокер ”, съобщи играчът в края на присъединяване си. Зрителите незабавно се възмутиха, че човек с опит и просвета се е провалил толкоз елементарно.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР