ВАШИНГТОН (AP) — Сенатът ще потвърди 200-ия федерален съдия от

...
ВАШИНГТОН (AP) — Сенатът ще потвърди 200-ия федерален съдия от
Коментари Харесай

Сенатът ще потвърди 200-ия федерален съдия при Байдън, тъй като демократите изпреварват темпото на Тръмп

ВАШИНГТОН (AP) — Сенатът ще удостовери 200-ия федерален арбитър от мандата на президента Джо Байдън в сряда, към месец по-рано от тогава- Президентът Доналд Тръмп доближи тази цел, макар че Тръмп към момента държи преимуществото, когато става въпрос за най-въздействащите потвърждения – тези във Върховния съд на Съединени американски щати и 13-те апелативни съдилища в страната.

Походът до 200 ще приключи с одобряване на Анджела Мартинез да служи като федерален областен арбитър в Аризона. Важен миг отразява смисъла, което Байдън, някогашен ръководител на правосъдната комисия на Сената, и водачът на болшинството в Сената Чък Шумър придадоха на правосъдните потвърждения, откакто Тръмп сложи големия си щемпел върху федералната правосъдна система с одобряването на трима съдии от Върховния съд.

„ Това е цифра — 200 — с която всички можем да се гордеем и демонстрира какъв брой мощно сме фокусирани върху попълването на съдийската пейка с адвокати, които ще създадат нашата народна власт по-силна и ще поддържат господство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР