СподелиНие не си посвещаваме кампанията на Промяната“. Това, което е

...
СподелиНие не си посвещаваме кампанията на Промяната“. Това, което е
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако ГЕРБ спечели изборите, логично е Борисов да бъде премиер

Сподели
Ние не си посвещаваме акцията на „ Промяната “. Това, което е значимо, е да си извадим изводите от последните три години, а точно, че политика е добре да се прави от хора, които я схващат. За мен формулата с експертно държавно управление не работи. Това съобщи пред NOVA NEWS претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Той добави, че за реализирането на промени и политики е нужна парламентарна поддръжка с ясно болшинство.

В последните 9-10 месеца не видях такива качества в кабинета „ Денков “. Поне половината от хората не биха станали общински съветници, какво остава за министри. Управлението се господства от тези, които са спечелили най-голямо доверие на изборите. И когато към този момент не може да се направи независимо ръководство, се прави коалиция с управническа стратегия, разясни още политикът.

По думите му най-логичното е, когато дадена партия завоюва избори, нейният водач да бъде повдигнат като претендент за министър-председател.

На въпрос за вчерашното изключително съвещание на Народното събрание депутатът от ГЕРБ-СДС уточни, че то не е било нужно.

Вчерашният ден беше отдаден на предизборната акция на ПП-ДБ, което компрометира измененията, които направихме в Конституцията. Вчера нямаше никаква нужда от привикване на Народното събрание за пенсиите, тъй като тематиката беше изчерпана, разяснява Биков.

Относно тапите по Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин той счита, че най-ефективната мярка би била приемането ни в сухопътния Шенген.

„ Чисто политически би трябвало да създадем тези крачки за влизането ни в Шенген, само че това може да стане единствено в случай че България има устойчиво държавно управление, каквото нямаме в последните три години. При едно обикновено ръководство можехме към този момент да сме в сухопътния Шенген. Не сме там поради политическа неначетеност “, добави Биков.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР