Мая Манолова завлякла паролите на Левицата за TikTok и Инстаграм,

...
Мая Манолова завлякла паролите на Левицата за TikTok и Инстаграм,
Коментари Харесай

Раздор вляво! Михаил Миков от Левицата: Мая Манолова ни открадна паролите за TikTok и Instagram

Мая Манолова " завлякла " паролите на " Левицата " за TikTok и Инстаграм, откакто се включила към обединението „ Солидарна България ”. „ Гонят я от 2-3 дни – не ги дава ”, изясни бишият ръководител на Народно събрание, някогашен водач на Българска социалистическа партия и някогашен министър на вътрешните работи Михаил Миков в предаването „ Пресечна точка ” по Нова тв.

Миков изясни за какво реши да се върне към дейната политика и с какво „ Левицата ” се раличава от останалите леви обединения.

„ 35 години десните партии преобладават ръководството на България, с дребни изключения ”, сподели претендентът за народен представител. „ Десницата има по-голямо разделяне, само че това за десните партии не е необикновен проблем, тъй като при тях концепциите нямат никакво значение ”, добави той.

Според него „ неолиберализмът разми политическите граници ” в страната. Това, че организациите показват 1,4% за „ Левицата ”, не тормози Миков. Той изясни, че се отнася със състрадание към изследванията от този тип и че „ има случаи, в които са били опровергавани ”.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР