Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбското издание Sportclub.rs

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбското издание Sportclub.rs
Коментари Харесай

Саша Илич: Битката е голяма и много тежка, трябват ни 2-3 нови попълнения

Треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред сръбското издание Sportclub.rs след формалния си дебют отпред на отбора от Борисовата градина.

“Саша, Саша, Саша! Три пъти отлично, Саша! Илич дебютира отпред на ЦСКА в първия кръг в шампионата с безапелационна победа с 3:0 над Арда и отборът му дели първото място в класирането с първенеца в последните 11 години Лудогорец”, стартират материала си за някогашния халф в Сърбия.

“Битката тук в България е огромна и доста тежка. Нямам време да се наслаждавам”, декларира за родното състезание Илич.

“Чувството да започнеш с победа е отлично. Знаете ли какъв брой гола е отбелязал Маурисио Гарсес през миналия сезон? За да не ви омръзвам, напряко ще ви кажа - един. А в този момент? Експлозия!

Маурисио има отличен отскок, реагира майсторски в две обстановки и ни донесе две попадения след статични положения. Туфегджич изигра 80 минути и остави положителни усещания. Доволен съм от него, движеше се отлично по терена, пропусна два шанса, които в случай че беше вкарал, щях да го похваля още повече и да кажа, че е страховит. Но съм сигурен, че головете ще дойдат, нямам подозрения в това”, съобщи Илич за двама от офанзивните си футболисти – Гарсес и Туфегджич.

“Обективно видяно, Лудогорец е с една класа над останалите за върха в класирането като Левски, Ботев Пловдив и ЦСКА 1948, които след нас са най-близо до първото място. Но не желая да разясня тима от Разград, ангажиран съм само с ЦСКА и се интересувам по какъв начин съставът може да бъде подобрен”, добави легендата на Партизан.

На въпрос дали “червените” се нуждаят от попълнения на избрани позиции, той отговори: “Нужни са ни играчи, които да вършат разликата, постовете не са важни”.

А по отношение на какъв брой нови футболисти са му нужни, съобщи: “Двама, трима. Колкото повече такива играчи притеглим, толкоз по-конкурентен ще е ЦСКА в битката за титлата”.

“Новите може да се споделят Жика, Мика, Пера или Лаза, значимото е да дойдат”, приключи шеговито Саша Илич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР