Треньорът на ЦСКА - Росен Барчовски, даде мнението си за

...
Треньорът на ЦСКА - Росен Барчовски, даде мнението си за
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Опитът на Левски надделя, ние загубихме два пъти мача

Треньорът на ЦСКА - Росен Барчовски, даде мнението си за загубата с 92:95 след продължения като посетител от Левски. Специалистът показа, че тимът му е изгубил срещата два пъти, а опитът на " сините " е надвил. 

“Като се абстрахираме от това, че сме изгубили и не съм съм удовлетворен, мачът беше прелестен като дерби и като представление. Имаше хубави изпълнени, не беше неприятно равнището. Лошото е, че ние сме на губещата страна. В баскетбола еднакъв няма. Истината е, че ние си загубихме мача два пъти. Единият път в постоянното време, другият - в продължението. С малко повече разсъдък ще спечелим. Надделя техният опит и това е повода да загубим. Тези обстановки в края мога и тях да ги разясня. 

Ще ви кажа от кое възнегодувам. Фаул против техния център, който потегля да подава топката за осъществяване на естествен фаул. От пейката на Левски желаят ревизиране от съдиите. Те се сещат че може и отиват да го желаят. Те настояват, че са щели да го изискат. След като го отсъждат това нещо, обстановката е изгубена. В идната обстановка, когато аз върша знака за видеоповторение, те ми дават техническо. Аз съм си в зоната и не съм споделил нито неприятна дума. Пак споделям, не тези обстановки са решили мача, а нашата неумелост и неточности. Това са такива неща, които ще се оправят. Ние сме добър състав, само че ни би трябвало време ”, съобщи Барчовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР