Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори за първи път пред

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори за първи път пред
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Който не се бори за победа, няма място в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев приказва за първи път пред медиите, откакто се завърна на стадион " Българска войска ". В типичния си закачлив жанр и с възприятие за комизъм експертът изясни за какво е решил да поеме още веднъж отбор, какви са задачите му и по какъв начин ще подходи към първия мач от полуфиналите в шампионата за Купата на България против " Лудогорец ".

" Червените " посрещат своя противник от Разград на 7 април.



" ЦСКА се развива. Заварил съм нови и позитивни неща, това е доста добре. Сега съм треньор на ЦСКА, тъй че, това, което съм подготвил, като доктрина и процедура е, че това е ЦСКА. Възпитавам футболистите си да играят постоянно за победа и да бъдем по-добри и постоянно първи. Футболист на ЦСКА, на който му минава през главата да не се бори за победа, няма място в клуба. Трябва обаче да минем през един подготвителен развой, с цел да се подготвим за това нещо ", бяха първите думи на Пенев, откакто направи инспекция на наличните публицисти.

" Не се тормозя от това, че сме първо домакини на " Лудогорец ", а след това посетители. Да не отегчавам, само че отново ще кажа, че постоянно моите футболисти играят за победа. Ще се надиграваме с " Лудогорец ". Два мача, 180 минути, може да има продължения, може да има дузпи. Няма да издавам пред вас какво готвим и какво не готвим. Купа, Европа, първенец - това е! Пред ЦСКА се слагат единствено високи цели! Така ги виждам аз нещата ", добави той.

Снимка: Lap.bg

Пенев отхвърли да е глобявал футболисти и да е отнемал постоянно капитанските ленти. Той съобщи, че футболистите се забавляват от тези клюки, пуснати от " доброжелатели ".

" Нито ще променям капитаните, нито съм ги глобявал, нито съм ги обиждал. Това не е истина и идва от " доброжелатели " на ЦСКА. Момчетата се разсмиват дори. Минаха съвсем 10 дни от работата ми с тима. Доволен съм от това, че момчетата работят доста добре и се приспособяват към новите условия. Не мога да кажа какъв брой време е належащо, с цел да променим това, което аз желая. Сигурен съм, че в утрешния мач ще има нови неща. На момчетата им би трябвало време, само че вървим в тази посока ", съобщи той.

В средата на конференцията Пенев даде обещание и още нещо - да бъде оправена вратата на залата, в която дава изказвания.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР