Тази нощ окупираният Крим и Новоросийск (Краснодарска територия) попаднаха под

...
Тази нощ окупираният Крим и Новоросийск (Краснодарска територия) попаднаха под
Коментари Харесай

Украинците удариха с най-мощната си атака Крим и Новоросийск

Тази нощ окупираният Крим и Новоросийск (Краснодарска територия) попаднаха под масирана офанзива от украински безпилотни летателни апарати и военноморски дронове.
 
В 01:30 часа гаулайтерът на Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че съветските военни се пробват да парират офанзивата на безпилотните летателни апарати благодарение на стрелково оръжие, оповестява УНИАН. Скоро в съветския град изчезна осветлението. Развожаев изясни това с изключването  на част от оборудването в подстанция " Севастопол ". Според него върху подстанцията са паднали останките от свалени дронове.
 
В 03:14 часа гаулайтерът Развожаев написа, че градът е нападнат единствено от дронове, само че и от безпилотни катери. Към 04:00 часа офанзивата към момента продължава.
 

 
Междувременно в Новоросийск се чуват детонации. Руските Telegram канали пишат, че пристанището и петролното хранилище са атакувани. Местните поданици оповестиха за минимум 19 детонации, те не стихват, написа Telegram каналът Astra.
 
В едно от видеата жена крещи, че пристанището в Новоросийск, което се счита за най-голямото пристанище в Русия, е " взривено ". Няма интернет и ток в част от града.
 
Telegram каналът ВЧК-ОГПУ оповестява, че дронове са атакували терминала за мазут в Новоросийск и терминала " Транснефт ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР