Венци Венц и половинката му Мая Вангелова отново са щастливи

...
Венци Венц и половинката му Мая Вангелова отново са щастливи
Коментари Харесай

Венци Венц отново е щастлив с жена си Мая

Венци Венц и половинката му Мая Вангелова още веднъж са щастливи дружно, откакто съумели да преборят проблемите. През уикенда рапърът заведе децата си Агуая и Ноа на зоокът край Перник. Малчуганите и рапърът бяха в компанията на Мая, която е майка на сина на Венцислав Чанов, както е същинското му име. Всички изглеждали щастливи дружно.

 

Припомняме, че в разгара на предишното лято татуираният реализатор показа, че с половинката му, са в бракоразвод. Той означи като причина за раздялата страхове, които не са действителни и добавя, че хората постоянно осъзнават, че да обичаш и да си обичан, не е задоволително. „ Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът постоянно идва и от двете страни. Когато индивидът до теб ти каже „ Не съм благополучен! “ ти се демотивираш “, описа тогава рапърът.

 

Ето, че към днешна дата двамата още веднъж са си дали късмет, изглаждайки неразбирателствата посред им освен в името на общата им рожба, а и тъй като Венци признава, че точно Мая е любовта на живота му и желае да е с нея до края на дните си.

 

„ Ма я дамата, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който желая да споделям. В доста обстановки сме били първо другари, след това любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, кавги, които към този момент са в предишното. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал правилен на тази жена и че съм опазил достолепието й. обичам дамата, която ми е брачна половинка, минаваме през възходи и падения и това е, нямам какво да кажа повече “, безапелационен бе изпълнителят, който е очевидно благополучен, че още веднъж има семейство.

 

Рапърът твърди, че Мая се схваща прелестно с щерка му, която е плод на любовта му с приятелката му Мелани – дамата, предложила му с писмо да си създадат бебе.

„ Тя искаше да бъде майка, а аз – татко. И като млади различни хора, най-хубави другари и сътрудници в безусловно всичко, с този мейл се разбрахме. Опитахме един път и Агуая се получи. Беше навръх Благовещение “.

 

Според Венци в появяването на щерка му има голяма доза магия, защото преди този момент пробвал да си направи бебе с другарувам жена в продължение на 2 години, след което имал и още един несполучлив опит с трета жена и осъзнал, че не е толкоз елементарно.

 

Двамата с майката на щерка му обаче не живеят дружно, тъй като постоянно са били и не престават да са единствено доста положителни другари, които имат дете. В последните декемврийски дни на 2021 година Венци подвигна скрито женитба с Мая, която го подари със наследник 8 месеца по-късно. Днес тя се грижи и за двете деца на рапъра и даже се носят клюки, че е в очакване на още една рожба.

 

Припомняме, че дуетът на Павел и Венци Венц се разпадна през предходната година. Те се взеха решение на професионалната раздяла след десетилетие сполучлива работа и сякаш резервираха другарството си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Венци Венц Мая Вангелова Венцислав Чанов рапър семейство жена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР