Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира поражението на тима

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира поражението на тима
Коментари Харесай

Миндев: Кошмарна седмица, но няма от какво да се срамуваме

Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев разяснява провалянето на отбора с 0:3 от Лудогорец в дуел от 2-ия кръг на efbet Лига.

"Нещата се обаркаха още през вчерашния ден, имахме проблеми, тежка седмица за нас, повратната точка беше когато и Дани се контузи, малшанс за нас, допуснахме и гол. През втората част опитахме да играем добре, само че ни вкараха втори гол, загубихме, само че момчетата се стараха ", разяснява Миндев след мача.

"Няма от какво да се срамим, без значение от резултата, опитахме да сме офанзивни, след бързия втори гол, нещата не се получиха за нас. Надявам се Симеон и Дани да се оправят бързо. Тези два резултата не са приятни за нас, ще би трябвало да покажем, че можем и повече. Това са основни хора ", добави той.

"Това е някакъв сън, както беше прекрасен, в този момент тая седмица беше тежка. Това е спорт, игра, повече развлечение, в сравнение с специалност. Има сложни провокации като мача с Лудогорец, момчетата ни демонстрираха предпочитание, постараха се. Работата на един треньор има начало и край ", сподели още Миндев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР