Треньорът на Царско село Любослав Пенев не остана никак доволен

...
Треньорът на Царско село Любослав Пенев не остана никак доволен
Коментари Харесай

Любо Пенев: От началото на първенството трябва да се борим срещу противници и срещу съдиите

Треньорът на Царско село Любослав Пенев не остана по никакъв начин удовлетворен от съдийстовот в мача с Берое, изгубен от „ царете” с 0:2 вкъщи. Домакините изиграха мощен мач, само че многото пропуски и малшансът ги лишиха от освен това от загуба.

„ Причините за загубата би трябвало да търсим в нашия тим, без значение, че не вкарахме гол. Надиграхме тима на Берое и трябваше да победим, само че не се получи. Берое вкара с дребното си шансове. За безусловно всичко друго мога да похваля тима си за добре изиграния мач. Не вкарахме поради липса на всичко. Имаше значими елементи, на които за в бъдеще би трябвало да им се обърне доста съществено внимание”, разяснява Пенев.

" Видях доста обстановки в продължение на 90 минути. Не единствено обстановката при първия гол. Аз няма да обръщам внимание на съдиите. Трябва да приказваме за играта, за двата тима, а не за съдиите. Да дойдеш тук и да ми свириш с двоен троен, троени четворен критерий. Критерият би трябвало да бъде идентичен. Очевадно е, че от началото на шампионата би трябвало да се борим против съперници и против съдиите. Това е реалност. Не можем да обръщаме повече внимание на съдиите, в сравнение с играта”, продължи експертът.

„ Много добра оценка за година. Изпуснахме значително точки, щяхме да бъдем по горе в класирането. Весели празници на всички. Трябва да проведем добра подготовка и всеки да си направи нужните изводи”, приключи Любо Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР