Треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своя отбор след 1:1

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своя отбор след 1:1
Коментари Харесай

Заги: Трябваше да бием ЦСКА

Треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своя тим след 1:1 с ЦСКА, само че призна, че успеха е прилягала повече на отбора му. Дни по-рано " белите " удариха Лудогорец в Разград.

" Мога да съм удовлетворен с тези 4 точки от двата мача, които са и най-силните в класирането. Изиграхме доста по-силен мач, в сравнение с ЦСКА. Заслужавахме да спечелим, бяхме доста по-високо равнище в сравнение с противника. Благодаря на момчетата за раздаването. "

" Не единствено Роби, а безусловно всички. Имахме доста повече офанзиви от головата. Радващо е, че точно Роберто вкара, само че през днешния ден приключихме дуела с доста момчета от школата. Ако вървят по този метод, ще създадат положителни кариери. Имам доверие в тези момчета. Тук има положителни гении, би трябвало доста работа, само че ще зареждаме националния тим. Ще продължаваме по този метод да работим и ще гледаме в тази посока. "

Той бе запитан и за разногласията му с Нестор Ел Маестро край тъча: " Напрежението бе по време на мача, има такива моменти. Няма нищо против него, всичко се не помни. Не би трябвало да гледаме обратно. "

" Анализирахме ЦСКА и по тази причина играхме по този метод в този момент. Излизаме и търсим успеха (б.а за Купата). "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР