Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, остана крайно недоволен от

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, остана крайно недоволен от
Коментари Харесай

Моуриньо: Смъртно уморени сме и убити от чувство за несправедливост

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, остана извънредно неудовлетворен от основния арбитър Антъни Тейлър, откакто неговият тим загуби с дузпи борбата за трофей в Лига Европа от Севиля. За португалецът това бе първо проваляне от общо шест финала в шампионатите. Той победи с Порто (Купата на УЕФА 2003 година и Шампионска лига 2004 г.), Интер (Шампионска лига 2010 г.), Манчестър Юнайтед (Лига Европа 2017 г.) и Рома (Конференции на лигата 2022 г.), само че този път и шансът не бе на негова страна.


„ Смъртно изтощени сме и убити от възприятие за неправда. Получи се превъзходен мач, само че реферът се държеше като испанец. Показа ни прекомерно доста жълти картони, а не даде втори подобен на Ерик Ламела, което му разреши да извършва дузпа в края ", посочи Специалния в коментара си след срещата и добави: " Да не приказваме пък за огромните решения... Това бяха просто дребните елементи! ".

В обществените мрежи се появи и видео, на което се чува по какъв начин Моу насочва гневни реплики към съдийската бригада наоколо до паркинга на стадиона в Будапеща, а човек от УЕФА се пробва да го успокои.

" През идващия сезон няма да играем в Шампионска лига и колкото и парадоксално да звучи - това е добра вест. Ние сме млад тим и към момента не сме подготвени за Шампионска лига. И, откакто Антъни Тейлър е толкоз добър арбитър, да се надяваме, че той и неговите гафове ще си останат единствено в Шампионска лига, а не в Лига Европа, където ще играем ние... ", продължи тирадата си мениджърът на " вълците ".

Жозе Моуриньо бе запитан и за своето бъдеще, а от отговора му се разбра, че не е на 100% несъмнено, че ще води отбора и през сезон 2023/24:

" Моето бъдеще? Не мога да кажа сигурно, че ще остана! Имам още една година от контракта си с Рома. Сериозен съм - бях декларирал преди няколко месеца, че в случай че имам предложение от различен клуб, ще го кажа на притежателите, тъй като не бих направил нещо скрито зад тила им. През декември им споделих, когато националният тим на Португалия питаше за мен, само че към този момент не съм приказвал още веднъж с тях, тъй като на този стадий няма различен клуб, с който да съм контактувал ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР