Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе доволен от равенството 1:1

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе доволен от равенството 1:1
Коментари Харесай

Моуриньо: Ако останем трети, ще атакуваме Лигата на конференциите

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе удовлетворен от равенството 1:1 с Бетис. " Вълците " обаче остават опрени до стената, като съвсем наложително ще би трябвало да завоюват идващите си два мача, с цел да имат късмет за продължение напред в шампионата. Специалния не отхвърля и разновидността за отпадане, като съобщи, че при сходно стичане на събитията тимът му ще нападна третия по мощ шампионат Лигата на конференциите, където победи през предишния сезон.

" Това бе като елиминационен мач за нас - при загуба отпадахме. Да губим с 0:1 след 45 минути ни сложи под огромно напрежение, което не чувстваш при естествен мач от шампионата. С всички проблеми, травми, санкции, отмалялост, трябваше да се надигнем против тим, който има лукса да пусне 8 нови играчи спрямо предходния си мач. Това си е чисто нов тим. Но ние показахме сърце и това ни оказа помощ да вдигнем равнището през второто полувреме ", съобщи Моуриньо.

" Без подозрение заслужавахме равенството. При победа щяхме да сме в по-добра позиция и евентуално имахме класата да натиснем в последните 10-15 минути. Но тогава предпочетохме да използваме главите си и да направляваме мача. Остават ни два мача, които би трябвало да спечелим. Това ще са два елиминационни мача. Ако не ги спечелим, отпадаме. Хубавото е, че държим ориста в личните си ръце. Целта ни е да приключим на второто място, само че в случай че останем трети, ще нападаме Лигата на конференциите ", сподели още португалецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР